SN Mini review: Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein

Het Sims Nieuws team krijgt van EA Benelux het nieuwe Premium Materiaal uit De Sims 3 Store om er mini reviews over te maken.

Deze keer is dat van de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein en de review is gemaakt door AnsjJ2.

Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein

Chocolade, chocolade en nog eens chocolade, bijna iedereen is er wel gek op. Chocolade. De zoete smeuïge smaak van chocolade kun je nu overbrengen in je spel door de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein aan te schaffen. Vinden onze Sims chocolade net zo lekker als wij?

In deze review wordt het nieuwe store item, de Richter B.V. Chocoval Chocoladefontein, onder de loep genomen en zullen wij eens kijken wat chocolade met onze Simmies doet.

Van klein tot groot en jong tot oud kan de chocoladefontein gebruiken. Zodra je dus een kind bent kun je al heerlijk smullen van de chocoladefontein, zo zal je kind niet verhongeren omdat je weer eens het avondeten bent vergeten te maken. De chocoladefontein is te vinden in het koopmenu onder keuken of apparaten, tussen de kleine apparaten.

Zodra je de fontein op een normale tafel probeert te slepen zul je merken dat de fontein weigert om daar geplaatst te worden, de fontein kan alleen geplaatst worden op een keukenblok. De fontein is het goedkoopste kleine apparaat dat je kunt krijgen in de sectie: Kleine apparaten. De fontein kost namelijk 150 Simoleons.

Wanneer je de fontein hebt geplaatst en wil gaan gebruiken, moet je de fontein eerst gaan vullen. Je hebt de keuze uit vijf smaken: Chocolade Swirl, Karamel, Melkchocolade, Pure chocolade en Witte chocolade. Kies een soort die je lekker vindt en je Sim gaat de fontein vullen met een klein zakje poeder.

Als de fontein gevuld is en het chocola eruit spuit aan alle kanten, kun je kiezen uit twee opties om te genieten van het chocola. Je kunt ‘Wat nemen’ en ‘Uit Chocoladefontein drinken’.

‘Wat nemen’ bestaat uit fruit op een stokje, die je dipt in de chocolade, dit gebeurt bij alle smaken. Het dippen duurt niet lang en je Sim zal smullen van de heerlijke snack. De chocolade heeft ook nog een uitwerking op het humeur van je Sim. Er zijn drie positieve uitwerkingen op je humeur waaronder ‘Onder de indruk van de Chocoladefontein’ ‘Gelukzalige Chocolade’ en ‘Chocoverwennerij’. Ook zijn er twee negatieve uitwerkingen zoals ‘Smakeloos’ en ‘Stiekeme Chocolade.’ Zo zie je maar weer dat ook Sims stiekem snoepen.

‘Uit Chocoladefontein drinken’ is letterlijk uit de chocoladefontein drinken, je Sim haalt een rietje uit zijn broekzak en begint de chocolade op te slurpen. Of het heel gezond is voor je Sim weet ik niet, maar één ding is zeker: Ze vinden het heel lekker.

En ook na een tijdje wordt de chocofontein vies en moet je hem schoonmaken. Oude chocolade en verrot fruit vinden Sims toch niet zo lekker…

Conclusie

De chocoladefontein is een leuk item om als extraatje te hebben in je spel, het is niet een must-have object zoals de Multitab en Friteuse. Maar al met al kan ik wel zeggen dat het een leuk object is en je Sim er verslaafd aan kan zijn. De mijne liepen iedere keer wanneer ze honger kregen erheen en aten dan wel een paar snacks achter elkaar.

Het enige wat ik jammer vond was dat de humeur uitwerkingen bij mijn Sim het niet deed, er kwam geen enkel extra humeur voorbij. En nog een klein ding wat ik jammer vond is dat je beperkt bent tot deze twee opties, ze hadden er van mijn part nog wel een paar opties bij mogen doen.

De Richter B.V. Chocoval Chocolade fontein is te koop in de ‘De Sims 3 Store’ voor 500 Simpoints. Wanneer je wat Simpoints over hebt en je zoekt nog een klein leuk object, is dit object een aanrader.

11 reacties

  1. Haha voor chocolade is het inderdaad vroeg 😛 Ik moet er niet aandenken op mijn maag die nog nuchter is xD! Maar goed iedereen zijn eigen dingetje 😛

  2. Leuke review. Ik twijfelde al of ik hem zou kopen, maar toch maar niet.. Als ik nu zo zie wat je er mee kan is het best wel duur (500 simpoints toch, of ben ik mis?) voor iets waar je behoorlijk weinig mee kan ;o

  3. Ik heb de chocoladefontein zelf ook. Het is niet zo dat het iets is waar je niets mee kunt vind ik. Ik vind het altijd leuk om dat ding te gebruiken, en de sims ook. Ikzelf vind het 500 simpoints waard, maar als je de multitab niet hebt kun je daar beter voor gaan denk ik.

  4. Leuke review! Ik zou inderdaad eerder mijn simpoints aan dingen als bijv. die friteuse spenderen, of ze bewaren. Het is een leuk ding, maar niet echt essentieel ja… (Ik heb ‘m ook)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *