Nieuwe poll: ik heb De Sims 3 Bovennatuurlijk en geef het een …

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer over De Sims 3 Bovennatuurlijk, we zijn benieuwd wat jullie van deze nieuwe uitbreiding vinden.

De uitslag van onze ‘Ik heb Sunlit Tides en geef het een …‘ poll vind je in ons polls archief, iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

16 reacties

 1. zou bovennatuurlijk zo een 10 willen geven voor de functies en de nieuwe mogelijkheden.
  maar het pakket heeft zoveel bugs met zich meegebracht dat het maar een 5-6 krijg van me , heel erg zonde van EA om zo slecht werk te leveren.

 2. Bovennatuurlijkheeft idd veel bugs, maar die kunnen altijd nog gepatched worden (maar het blijft slordig van ze!) Ik geef deze uitbreiding een 8.

  1. Geen bugs? Mazzelaar!
   Bij mij sluit de sims zichzelf af na een halfuur. Hij laat niet eens een foutenraport zien zodat ik kan zien waar het aan ligt. Ik hoop dat die nieuwe patch er snel komt, want nu kan ik niet normaal spelen… 🙁

   1. probeer eens de resolutie waarin het spel draait te verlagen ( binnen in spel, menu, opties voor de gameplay) dit wil soms helpen. Anders google: crash to desktop sims3, dit lervert als het goed is instyructies om iets in je pc aan te passen zodat het hopelijk niet meer gebeurd. Dit levert geen schade voor pc/game.

 3. Ik heb ook geen last van bugs, en vind het spel vooral leuk door de meubels. Maar weet iemand waar ik zo’n praatende spiegelkan kopen?

 4. Ik vind de nieuwe mogelijkheden erg leuk!.
  Ik vind het wel jammer dat je zombies niet uit kan zetten. ze komen bij mij zelfs overdag ….en niet een maar wel 5 tegelijk. Ook als het volle maan is verandert de kleur van binnenshuis bij mijn sims in een hele felle vervelende kleur. Ik heb al een aantal bugs opgemerkt. Ik hou het op een 5-6. Een knop om zombies uit te zetten en ik geef het een 7.

  1. Bij MTS kun je een Zombie be Gone script downloaden. Er worden dan geen zombies gegenereerd tijdens volle maan. simnieuws had al eerdr tips gegeven hoe je de bestaande zombies ook kan wegkrijgen. Het volle maan kleur probleem is op te lossen door de volle maan cyclus uit te zetten.

 5. ik geef het een 8, ik vind het wel leuk alleen blijven de zombies maar komen en ik wou proberen om een zombie te worden maar na 100 keer ofzo lukte heet nog steeds niet

 6. vind het jammer van de trein set dat je er niks mee kan doen dan alleen aanzetten en er naar kijken
  ook vind ik het jammer dat de grote koekkoeksklok niet werkt en geen vogel eruit kom hier had ik ook meer van verwacht
  verders wel een leuke uitbreiding met leuke nieuwe toevoegingen maar als nog teweinig nieuwe content

 7. wat wel grappig is dat als je nu in een schoolgebouw kijk je nu allemaal schooltafeltjes zie en een schoolboord enzo

  zou dit een hint zijn naar een university uitbreiding???

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *