De Sims 3 Bovennatuurlijk: video review van Gamekings

Gamekings heeft een video review online gezet van De Sims 3 Bovennatuurlijk.

The Sims 3 Supernatural is een grote uitbreiding, en speciaal voor de hardcore Sims speler. In The Sims 3 Supernatural speel je dit keer niet het leven van een normaal persoon, maar speel je één van de vijf nieuwe levensvormen. Je kan kiezen uit een heks, elf, zombie, weerwolf of een vampier, met elk zijn eigen speelstijl. Dus heb jij er altijd van gedroomd om je droomhuis te bouwen en tegelijk zelf een heks, elf, zombie, weerwolf of vampier te zijn? Check dan deze The Sims 3 Supernatural Review.

| Gamekings: The Sims 3 Supernatural Review |

10 reacties

 1. Volgens mij ben ik de enige die zich stoort aan verkeerde informatie. Volgens deze review kun je alleen in een weerwolf veranderen bij volle maan, wat niet klopt.

 2. Ik vindt dat Game Kings zich niet bezig moet houden met spellen die ze nauwelijks kennen en die hun niet interesseren. Ik heb de review ook weg geklikt. Sommige dingen slaan nergens op! 😛

 3. Wat een megaslechte review. Het sloeg echt 100% nergens op en de rechtergast neemt eigenlijk alleen maar de Sims in de zeik. Zoiets noem je een troll. Ik snap niet dat een “review, als je het überhaupt zo kan noemen, hier gepost word.

 4. Ze hebben het spel nooit gespeeld , alleen een forum gelezen wat voor bugs er in zitten en de achterkant van het cd doosje gelezen.
  En dan die domme klets tussendoor….. te zielig voor woorden.

 5. Inderdaad een grote bagger, en de ‘informatie’ die ze geven klopt van geen kant! Ze zeiden bijvoorbeeld zoiets;
  ”Het verschil tussen heksen en elven is dat heksen kunnen toveren en dat elven brouwseltjes kunnen maken…’
  Dieptriest, om een review te geven van een spel dat je ten eerste niet leuk vind, ten tweede ook nooit gespeeld hebt en dan ook nog eens dingen vertelt die niet kloppen.

 6. Ik ben nooit een fan geweest van Gamekings maar deze is inderdaad wel erg slecht als review. Maar er zijn zat mensen die Gamekings wel leuk vinden en wat ik persoonlijk vind doet er in dit geval niet zoveel toe. Daarom heb ik er gewoon een post over gemaakt 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *