Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Bovennatuurlijk

De Sims 3 Bovennatuurlijk: video review van Gamekings

Gamekings heeft een video review online gezet van De Sims 3 Bovennatuurlijk.

The Sims 3 Supernatural is een grote uitbreiding, en speciaal voor de hardcore Sims speler. In The Sims 3 Supernatural speel je dit keer niet het leven van een normaal persoon, maar speel je één van de vijf nieuwe levensvormen. Je kan kiezen uit een heks, elf, zombie, weerwolf of een vampier, met elk zijn eigen speelstijl. Dus heb jij er altijd van gedroomd om je droomhuis te bouwen en tegelijk zelf een heks, elf, zombie, weerwolf of vampier te zijn? Check dan deze The Sims 3 Supernatural Review.

| Gamekings: The Sims 3 Supernatural Review |

10 gedachtes over “De Sims 3 Bovennatuurlijk: video review van Gamekings”

 1. ChanCake

  Wat een megaslechte review. Het sloeg echt 100% nergens op en de rechtergast neemt eigenlijk alleen maar de Sims in de zeik. Zoiets noem je een troll. Ik snap niet dat een “review, als je het überhaupt zo kan noemen, hier gepost word.

 2. Guppie

  Inderdaad een grote bagger, en de ‘informatie’ die ze geven klopt van geen kant! Ze zeiden bijvoorbeeld zoiets;
  ”Het verschil tussen heksen en elven is dat heksen kunnen toveren en dat elven brouwseltjes kunnen maken…’
  Dieptriest, om een review te geven van een spel dat je ten eerste niet leuk vind, ten tweede ook nooit gespeeld hebt en dan ook nog eens dingen vertelt die niet kloppen.

 3. hiki

  Ik ben nooit een fan geweest van Gamekings maar deze is inderdaad wel erg slecht als review. Maar er zijn zat mensen die Gamekings wel leuk vinden en wat ik persoonlijk vind doet er in dit geval niet zoveel toe. Daarom heb ik er gewoon een post over gemaakt 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>