De Sims 3 Store: oude spullen in nieuwe sets

Op de Sims 3 Store zijn 2 nieuwe sets online gekomen: deze sets bestaan uit oude spullen, nieuwe spullen zitten er dus niet bij.

Een Outfit Of Ik Schiet Kostuumcompilatie
Ben je op zoek naar het perfecte kostuum voor Spookdag? Zoek dan niet verder! De Een Outfit Of Ik Schiet Kostuumcompilatie bevat kostuums voor ma, pa en de kinderen! Met deze kostuums, voor het eerst samengebundeld in één set, ben je een hit op elk feest! Piraat, fee, bakvis of nar, dankzij de Een Outfit Of Ik Schiet Kostuumcompilatie hoef je nooit meer uit de toon te vallen.
15 items voor 1025 Simpoints.

Betoverende Bundel vol Duistere Spullen
Uit de donkerste schaduwen die door flikkerende kaarsen worden geworpen, komt een magische aanbieding voort! Duistere zielen hebben de meest betoverende voorwerpen uit De Sims 3 Store verzameld, om ze nog magischer te maken in combinatie met de mystieke krachten uit het De Sims 3 Bovennatuurlijk Uitbreidingspakket! Je Sims kunnen talloze mysterieuze en duistere verhalen vertellen met de Betoverende Bundel vol Duistere Spullen!
9 items voor 1750 Simpoints, na 9 oktober 2012 zal deze set 1750 Simpoints kosten.

2 reacties

  1. Dat plaatje van ‘Betoverende Bundel vol Duistere Spullen’ is erg wazig, dat trekt me eerlijk gezegd niet aan om te kopen, als je begrijpt wat ik bedoel. Dat had EA beter kunnen doen 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *