25 reacties

   1. Praat alstublieft voor uw zelf, want ik sta gemiddeld negens voor Engels en Nederlands, maar van Duits snap ik er geen snars van. Het is misschien voor ù makkelijk, maar anderen niet. 😉

  1. Je kan nu wenskaartfoto’s ofzo maken bij het schoolgebouw en gemeentehuis en wetenschapslab ofzo. Als je de nieuwe patch hebt gedownload tenminste..

 1. Supeer leuk filmpje, ik verstond alles haha. Die lampjes bij de huizen zijn zo leuk en ik zag ook een soort van kerstman??
  Die wenskaarten wist ik niet en het is echt schattig om zo’n klein hondje te zien lopen in sneeuw!

 2. Super leuk inderdaad! Ik denk dat ‘Jaargetijden’ het eerste uitbreidingspakket wordt waardoor ik weer eens wat uurtjes Sims ga spelen. Tot op heden vond ik de uitbreidingen niet zo geweldig.

 3. Hah, ik heb nu al zoveel luisteroefeningen gehad met duits dat ik het helemaal snap!! LOL! Maar I <3 the puppy!! Dit is echt een TE GEKKE UITBREIDING!!!

 4. Ik ben verkocht! GE-WEL-DIG!! En dat katje in de regenplas, en dat paard! Ooh wauw gewoon! Ik ga echt van dit uitbreidingspakket houden!!<3

 5. joepie engeltjes maken in de sneeuw
  jammer dat er geen skiien erbij zit en sleeen echt een gemiste kans ouders die met hun kinderen met een slee lopen

 6. 😀 die dating site dat is leuk. Hoeft mijn sim niet meer de straat op om een leuke partner te zoeken,
  En fijn dat je zelf in kunt stellen hoelang een seizoen duurt.Alles 1 of 2 dagen dan kun je lekker alle feestdagen vrij zijn 😉

 7. Die dating-site is inderdaad echt handig en leuk. Soms zoek je je wel kapot naar een geschikte man of vrouw voor je sim. Nu hoeft dat niet meer door de dating-site.
  En dan gauw nog even een liefdesbrief schrijven. Haha!
  Ik heb er super veel zin in. En dat katje…. <3 <3!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *