SimsNieuws is weer terug in de lucht!

Lieve leden van SimsNieuws,

Zoals jullie hebben gemerkt zijn wij bijna 2 weken offline geweest. De server waar onze site op staat is helaas kapot gegaan en het heeft even geduurd voordat de site terug online is gekomen. We willen graag bedanken voor alle uren die Wouter en Xelles die zij in de server en SimsNieuws hebben gestopt om SN zo ver mogelijk terug te krijgen. Doordat de server kapot is gegaan heeft dit natuurlijk gevolgen gehad voor SimsNieuws zelf, dit gevolg betekent dat wij iets in de tijd zijn terug gegaan met de site zelf qua nieuws berichten, pagina veranderingen en ga zo maar door. Maar ook het forum heeft hier onder geleden, dat betekent niet dat wij alleen hele belangrijke dingen zijn kwijt geraakt voor in de toekomst en het geen wat online moest komen.
Maar ook voor jullie heeft dit een gevolg, ook jullie kunnen dingen kwijt zijn waar jullie mee bezig waren. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke erg en er is hard gewerkt om SimsNieuws in een goede staat terug te krijgen, maar jammer genoeg komt niet alles terug waar iedereen mee bezig was.

We hopen dat jullie natuurlijk alles nog opnieuw willen posten, dit dan wel graag in beperkte berichten. 365 Projecten screens kunnen van de dagen namelijk allemaal in één post, dagboeken gaat wat lastiger en dan is het ook niet zo heel erg dat er meer achter elkaar wordt gepost. Maar houd er wel rekening mee dat de forum regels gewoon nog gelden, waaronder dus ook power posting.

We willen jullie graag bedanken voor jullie geduld, het meeleven en de gezellige babbels op de chat. En we zijn blij dat SimsNieuws weer terug online is.

Liefs FranSor en AnsjJ2 – Webmasters Simsnieuws

34 reacties

  1. Wauw, super goed! Heel erg bedankt! In alle wanhoop dacht ik dat het nooit meer goed zou komen, maar alles blijkt gelukkig mee te vallen 🙂

  2. Welkom terug SN fijn dat het allemaal gelukt is! Ik heb het toch wel gemist whahah SN maar de tijdelijke oplossing vond ik erg leuk 😀 😛

  3. Ik ben echt heel erg blij dat jullie er weer zijn.
    Jammer dat er materiaal verloren is gegaan maar daar is helaas niks aan te doen.
    De mensen die zo hard aan de server hebben gewerkt wil ik heel erg bedanken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *