Reserveer SimCity via Origin en krijg toegang tot de volgende BETA

Wanneer je SimCity via Origin besteld, krijg je gelijk toegang tot de SimCity Beta die volgende week plaats vind. Wil je een code, maar kun je niet wachten tot je een e-mail ontvangt met een code er in. Dan is dit ook nog een optie.

Wat vinden jullie er van dat er op deze manier codes worden weggegeven?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

18 reacties

  1. Belachelijk! Als je aan het twijfelen bent om het spel te kopen, en het eerst wilt testen moet je dus het spel kopen om de Beta-versie te mogen spelen :S. Slaat nergens op naar mijn mening!

    1. De BETA is NIET om een spel te testen. Door mensen zoals jij wordt de Beta misbruikt. De Beta is er om bugs aan het licht te brengen en feedback te krijgen van de community. Op deze manier krijg je dus ook echt alleen serieuze feedback van Simcity spelers. Niet van één of andere random speler die even wilt kijken hoe de nieuwe Simcity is…

      1. Ik weet dat de Beta gebruikt wordt voor feedbacks enzo. En ik zeg ook niet dat ik hem wil testen aangezien ik hem sowieso ga kopen. Ik zelf heb de eerste SimCity Beta gespeeld waarvoor hij ook bedoelt is. Ik snap je punt, het is inderdaad misbruik. 😉

  2. tot nu toe vind ik hem erg tegenvallen heb niet het gevoel erbij wat ik had met simcity4 , vind deze toch meer neigen naar simcity societys

    erg jammer , ik hou het gewoon bij de sims , simcity heeft mij nog niet overtuigd , simcity 4 vond ik echt super

  3. Gister en net gespeeld ik vind het erg leuk en het is nog maar een beta dus echte spel is vast nog beter!, helaas werkte het wat minderen toen ik instellingen hoger zette.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *