Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Reserveer SimCity via Origin en krijg toegang tot de volgende BETA

Wanneer je SimCity via Origin besteld, krijg je gelijk toegang tot de SimCity Beta die volgende week plaats vind. Wil je een code, maar kun je niet wachten tot je een e-mail ontvangt met een code er in. Dan is dit ook nog een optie.

Wat vinden jullie er van dat er op deze manier codes worden weggegeven?

18 gedachtes over “Reserveer SimCity via Origin en krijg toegang tot de volgende BETA”

  1. Markiewong

   De BETA is NIET om een spel te testen. Door mensen zoals jij wordt de Beta misbruikt. De Beta is er om bugs aan het licht te brengen en feedback te krijgen van de community. Op deze manier krijg je dus ook echt alleen serieuze feedback van Simcity spelers. Niet van Ć©Ć©n of andere random speler die even wilt kijken hoe de nieuwe Simcity is…

   1. Rik

    Ik weet dat de Beta gebruikt wordt voor feedbacks enzo. En ik zeg ook niet dat ik hem wil testen aangezien ik hem sowieso ga kopen. Ik zelf heb de eerste SimCity Beta gespeeld waarvoor hij ook bedoelt is. Ik snap je punt, het is inderdaad misbruik. šŸ˜‰

 1. Cindy

  tot nu toe vind ik hem erg tegenvallen heb niet het gevoel erbij wat ik had met simcity4 , vind deze toch meer neigen naar simcity societys

  erg jammer , ik hou het gewoon bij de sims , simcity heeft mij nog niet overtuigd , simcity 4 vond ik echt super

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>