Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

Drie nieuwe screenshots van De Sims 3 Studententijd

5 gedachtes over “Drie nieuwe screenshots van De Sims 3 Studententijd”

  1. Soeduk

    Gelukkig heb ik m al besteld, vind ‘m zo gaaf! Alleen vind ik de gebouwen van buiten prachtig, maar wat ik tot nu toe op screens heb gezien vind ik de binnenkant best een beetje donker/sober.. Maar dat graffiti vind ik dan wel weer heel gaaf!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>