Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

Plantsim officieel het nieuwe wezen in De Sims 3 Studententijd.

De Sims 3 Twitter heeft net een bericht op twitter geplaatst met daarin een bevestiging dat de Plantsim het nieuwe wezen is voor deze nieuwe uitbreiding. Wat verwachten jullie van de terugkomst van de Plantsim?

5 gedachtes over “Plantsim officieel het nieuwe wezen in De Sims 3 Studententijd.”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>