Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Product pagina’s van De Sims 3 Exotisch Eiland

Eerder melde we al een Engelse versie van de product pagina van De Sims 3 Exotisch Eiland, maar nu is er ook de Nederlandse product pagina zowel op Origin als op De Sims 3 Site. Het spel is tevens ook te bestellen op Origin en de advies prijs is € 39,99.

Er staan je Sims nieuwe avonturen te wachten aan de zonnige kusten en het glinsterende water van een exotisch eiland! Van het verkennen van tropische eilanden tot het bouwen van een vijfsterrenresort, je Sims kunnen een onvergetelijke reis beleven of een nieuw huis voor zichzelf bouwen in deze nieuwe utopie. Sims met zeebenen kunnen zelfs het roer van volledig aanpasbare woonboten nemen en van eiland naar eiland varen! Als je Sims liever in het water dan op het water zijn, kunnen ze al snorkelend en duikend de oceaan verkennen. Wie weet ontdekken ze wel een gezonken schat of sluiten ze vriendschap met een zeemeermin! Met innovatieve nieuwe functies die nog nooit eerder zijn vertoond in De Sims en tal van nieuwe mogelijkheden ter land en ter zee, zullen je Sims van alle voordelen van een eigen exotisch eiland kunnen profiteren.

KENMERKEN
Hijs de zeilen. Of het nu met een roeiboot of speedboot is, je Sims kunnen nu de haven uitvaren om nieuwe gebieden te ontdekken en van eiland naar eiland varen om op unieke wijze op ontdekkingstocht gaan. Niet geschikt voor landrotten!

Bouw en run een vijfsterrenresort. Creëer een gezinsvriendelijk resort met waterglijbanen en buffetten, een romantisch rustoord met minimalistische huisjes of een resort voor singles met meerdere poolbars waar je Sims kunnen kletsen en flirten. Kies en verfijn je voorzieningen, bepaal je prijzen en wacht tot de recensies en Simdollars binnenstromen. Hoe hoger je sterwaardering, hoe populairder je resort zal zijn!

Leef op het strand. Kijk welke verrassingen er onder de zee verborgen liggen als je Sims hun vaardigheden opbouwen met snorkelen en duiken. Je Sims kunnen aanspoelen op de kust van een nieuw eiland of gezonken of begraven schatten vinden.

Woon op het water. Of je Sims nu dol zijn op het water of geboren zijn om te zwerven, een woonboot zou wel eens het perfecte onderkomen kunnen zijn. Woonboten zijn volledig aanpasbaar en kunnen in elke open haven aan worden gelegd. Dus als je Sims het uitzicht zat zijn, kunnen ze zo naar een nieuwe locatie varen!

Nieuwe manieren om te bouwen. Nieuwe funderingen geven je Sims het beste van twee werelden een huis dat deels op het water en deels op het land staat. Bouw een resort, creëer reizende woonboten en laat je Sims genieten van hun eigen exotische eiland!

| Origin | De Sims 3 Site

14 gedachtes over “Product pagina’s van De Sims 3 Exotisch Eiland”

 1. Smiley

  Deze moet ik echt hebben, en wss moet ik kiezen tussen studentenleven en deze om mijn sims nog enigzins prettig speelbaar te houden, maar dan ga ik echt voor deze en dan wacht ik maar 4 maanden ipv 2 weken. Boten maken het gewoon af! Dit klinkt nu al geweldig!

 2. Bloos6

  Het lijkt me een super leuke uitbreiding. Alleen die woonboten vind ik afzichtelijk. Ze hadden eens naar Amsterdam moeten komen en kijken hoe een woonboot er echt uit ziet.
  Het is nu meer een vlonder met daarop een woning , als het hard waait kapseist de boel 🙁

    1. Charge

     Dat snap ik ook 😉 Het is ook niet m’n bedoeling om helemaal negatief te zijn, maar ik vind het gewoon jammer. Dit is natuurlijk ook nog het enige voorbeeld van de woonboot die er is, dus wie weet hoe je het er uiteindelijk uit kan laten zien.

  1. barthof

   Tik maar eens bij google ‘woonboot’ in, ik vind dat de boten van de Sims Exotisch Eiland er best wel veel op lijken hoor…
   Ik denk dat ze gewoon dat soort boten als inspiratie hebben gebruikt.

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *