Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

Pingtuintech: De Sims 3 Studententijd icoontjes

We hebben de icoontjes uit De Sims 3 Studententijd zoals moodlets, eigenschappen en levenswensen gecombineerd in een handig zip bestand die jullie hier kunnen downloaden. Vergeet ook niet onze De Sims 3 Studententijd Preview te lezen die boordevol informatie staat over deze nieuwe uitbreiding.

4 gedachtes over “Pingtuintech: De Sims 3 Studententijd icoontjes”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>