Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd en Nieuws

De Sims 3 Studententijd Broadcast

Gisteren melde ik al dat er een livebroadcast zal verschijnen, maar dat was slechts alleen de aankondiging op Facebook. Origin meld nu de pagina waar de broadcast zal verschijnen met de bijbehorende informatie. Op de dag van de broadcast kunnen jullie natuurlijk hier de live broadcast ook kijken.

De Sims 3 Studententijd Live Broadcast

2 gedachtes over “De Sims 3 Studententijd Broadcast”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>