6 reacties

 1. Ik weet niet, ik ben zelf persoonlijk gewoon nog niet echt enthousiast over de uitbreiding in z’n geheel. Ik vind de meubels wel erg leuk die erbij zitten, dat wel. Ik heb het gewoon niet zo met het hele studie gedoe. Als je het mij vraagt levert studeren in deze uitbreiding gewoon té weinig op om het het waard te laten zijn. Een paar treden hoger op de carrière ladder is leuk, maar als dat alles is? Ik had eigenlijk meer beroepen verwacht in deze uitbreiding, dat had beter geweest denk ik.

  Dat neemt natuurlijk niet weg dat er geen mensen zijn die deze uitbreiding helemaal te gek vinden. Ieder z’n ding. Ben zelf nogal enthousiast geworden over Island Paradise.

  Uiteraard zal deze uitbreiding ook zeker niet ontbreken in mijn sims collectie, maar vraag me wel af hoevaak ik mijn Sims ga laten studeren haha.

  1. Ik vind island paradise juist zo’n uitbereiding waarmee je weinig kunt doen… Er zit 1 verhaal in en niet meer terwijl je bij studentenleven heel veel verhalen kunt creëren… Maar ieder zijn eigen ding uiteraard 😉

   1. Das waar, het leuke aan Island Paradise vind ik gewoon dat het eens een compleet nieuw concept is voor De Sims reeks. Ik ben wel weer eens toe aan iets geheel nieuws haha.

    Toch wacht ik nog heel erg op Gaan het Maken. In ieder geval wens ik iedereen veel speelplezier met de uitbreiding!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *