Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Hoe Will Wright de nieuwe SimCity Speelt

Hoe speelt de maker van de originele SimCity de nieuwe SimCity? Maxis Studio heeft videogamegenie Will Wright uitgenodigd om de game te spelen voordat hij wordt uitgebracht. Vorige week interviewde Will Creative Director Ocean Quigley over de ontwerpkeuzes achter de game. Lead Designer Stone Librande draait nu de rollen om en ondervraagt Will Wright over hoe hij steden bouwt. Ontdek op HIER wat Will, de uitvinder van het genre, vindt van de uitdagingen van stedenbouw.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>