Nieuwe buttons voor De Sims 3 Universiteit

Wanneer je De Sims 3 in de online modus speelt kun je buttons open spelen door bepaalde dingen te doen, deze worden gemeld in de rechter boven hoek van je scherm en kun je bekijken op de De Sims 3 Site onder: Mijn pagina. Nu De Sims 3 Studententijd er bijna is, betekent dat ook dat er voor dat pakket nieuwe buttons zijn gekomen die je kunt vrij spelen! Het zijn er in totaal zeven die je vrij kunt spelen. Let op, deze kun je pas open spelen wanneer je De Sims 3 Studententijd hebt.

4 reacties

  1. Ik weet niet of het hier mag maar, ik heb de sims 3 jaargetijden met de dag van release geregistreerd alleen die button niet bij geregistreerde spellen…weet iemand hoe dat kan dat iedereen dat wel heeft behalve ik?. Als ik opnieuw spel registreer krijg ik gebruikte code melding.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *