Mod voor SimCity is verschenen

De eerste meldingen over een nieuwe mod voor SimCity zijn binnen gekomen, geheel legaal is het niet en of het EA toe gaat staan is nog maar een vraag. Let op, gebruik is op eigen risico je kunt een ban krijgen van SimCity zelf. Maar er is een mod gekomen die je kan helpen met het uitbreiden van je stad. En dat is heel handig aangezien iedereen die SimCity speelt last heeft van de kleine stukjes land die je maar krijgt.

Op Reddit is er tevens een tutorial geschreven over hoe je het spel moet modden. Nogmaals, let op, EA kan je hiervoor bannen.

Bron: fok.nl

20 reacties

 1. Simcity lijkt me best leuk, maar ik hoor dat je alleen online kan, en daar kan ik heel veel nadelen bij verzinnen. Nu ik hoor dat je zelfs gebanned kan worden terwijl je 60,- hebt betaald ben ik niet van plan hem te kopen. Ik houd het wel bij Sims waar je zelf kan bepalen of je wel of geen mods gebruikt zonder gebanned te worden!

    1. Maar dan mogen jullie het toch ook niet plaatsen? Of maakt dat voor deze site niet uit?

  1. Ea maxis whatever beloofd is beloofd. Anders komt er een rechtzaak omdat de uitspraken van ea en maxis ongeldig zijn. En dat de reclameteksten foutief zijn.

   1. Je kunt ook normaal reageren op een post. Als je ergens niet mee eens bent kun je dit op een rustige manier uitleggen. Ik heb nog geen bevestiging gehad/gelezen, dus tot die tijd laat ik het bericht gewoon zo staan.
    Er zal heus geen rechtzaak komen, wees daar maar niet bang voor lol.

 2. Super leuke game, maar wat een lelijke stad maakt die gozer zeg! Echt die wegen en alles… Het ziet er gewoon niet uit 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *