Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Mod voor SimCity is verschenen

De eerste meldingen over een nieuwe mod voor SimCity zijn binnen gekomen, geheel legaal is het niet en of het EA toe gaat staan is nog maar een vraag. Let op, gebruik is op eigen risico je kunt een ban krijgen van SimCity zelf. Maar er is een mod gekomen die je kan helpen met het uitbreiden van je stad. En dat is heel handig aangezien iedereen die SimCity speelt last heeft van de kleine stukjes land die je maar krijgt.

Op Reddit is er tevens een tutorial geschreven over hoe je het spel moet modden. Nogmaals, let op, EA kan je hiervoor bannen.

Bron: fok.nl

20 gedachtes over “Mod voor SimCity is verschenen”

 1. Vogelzang

  Simcity lijkt me best leuk, maar ik hoor dat je alleen online kan, en daar kan ik heel veel nadelen bij verzinnen. Nu ik hoor dat je zelfs gebanned kan worden terwijl je 60,- hebt betaald ben ik niet van plan hem te kopen. Ik houd het wel bij Sims waar je zelf kan bepalen of je wel of geen mods gebruikt zonder gebanned te worden!

   1. AnsjJ2

    Je kunt ook normaal reageren op een post. Als je ergens niet mee eens bent kun je dit op een rustige manier uitleggen. Ik heb nog geen bevestiging gehad/gelezen, dus tot die tijd laat ik het bericht gewoon zo staan.
    Er zal heus geen rechtzaak komen, wees daar maar niet bang voor lol.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>