SimCity-Update en gratis spel

 photo maxis_zps1dfdb04d.jpg

De burgemeesters van SimCity zijn heel belangrijk voor het team van Maxis. We weten dat er problemen zijn geweest en we willen jullie enorm bedanken voor jullie steun en vertrouwen in ons. Het goede nieuws is dat de grootste problemen zijn opgelost en dat spelers volop van de game genieten. We krijgen positieve feedback van onze fans en we weten dat veel spelers heel enthousiast zijn over deze nieuwe SimCity.

Als teken van waardering bieden we je een gratis PC-game van EA aan, die je kunt downloaden via Origin*. Burgemeesters die hun exemplaar van SimCity voor 26 maart hebben geactiveerd op Origin, kunnen later deze week een gratis game kiezen via een venster in de Origin-client. Dit venster wordt per land geopend, dus sommige spelers zullen eerder kunnen kiezen dan andere. Op 22 maart zal dit venster voor iedereen ter wereld toegankelijk zijn.

We willen graag dat alle spelers een gratis spel krijgen, dus registreer je game voor 26 maart, 2013 om 07:59 uur. Je kunt tot 30 maart 2013, 07:59 uur je gratis game claimen. Ga voor meer informatie, waaronder uitleg over het downloaden van de gratis game en een lijst van verkrijgbare games, naar onze FAQ. We hebben een aantal hele goede games ter beschikking besteld, dus kies er eentje uit voor je Origin-bibliotheek!

Met vriendelijke groet,
Maxis

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

4 reacties

 1. Battlefield 3 (Standard Edition)
  Bejeweled 3
  Dead Space 3 (Standard Edition)
  Mass Effect 3 (Standard Edition)
  Medal of Honor: Warfighter (Standard Edition)
  Need for Speed: Most Wanted (Standard Edition)
  Plants vs. Zombies
  SimCity 4: Deluxe Edition

  dit is het lijstje waaruit je kan kiezen, van mij had daar de volgende sp van de sims bij gemogen :p (al is het nog een tijdje eer die uitkomt)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *