EA Lanceert The Sims FreePlay “Livin’ Large” Update

 photo image006_zpsf12331b0.jpg

The Sims FreePlay barst uit zijn voegen! In de “Livin’ Large” update, krijgen spelers de mogelijkheid om hun Sims-universum naar het volgende level te brengen met de kracht van meer: meer keuzes, meer tijd, en meer plezier. Deze update geeft gamers wat ze echt willen: meer Sims! Met zeven nieuwe Sims hebben spelers nu de beschikking over 31 Sims om al hun avonturen mee te beleven.

Natuurlijk hebben gamers, met al die nieuwe Sims, meer ruimte nodig om hun Sims- verhalen te ontwikkelen, en de “Livin’ Large” update biedt juist: een grotere stadskaart inclusief zeven gloednieuwe percelen aan het strand, twee keer de grootte van een standaard perceel. Spelers krijgen de mogelijkheid om te sparren met hun nieuwe mega strandperceel en de nieuwe designmogelijkheden voor huizen, van de Neo Tokyo look tot nieuwe mogelijkheden voor het interieurdesign.

De “Livin’ Large” update geeft ook meer mogelijkheden met twee spannende nieuwe carrières. Sims kunnen nu een ster worden in het filmstudiogebouw of hun andere Sims helpen hun dromenhuis veilig te stellen als een makelaar. Met meer Sims, meer designs en meer keuzes om te maken, hebben gamers meer tijd nodig. Deze update versnelt alles met snellere level-ups vanaf level 30, terwijl een automatische schoonmaakster wordt toegevoegd voor als de Sims een beetje rommelig zijn.

DE “LIVIN’ LARGE” UPDATE OMVAT:

 • ·        Meer Sims! Gamers hebben de beschikking over 31 Sims om al hun avonturen te beleven
 • ·        Meer Ruimte! De nieuwe percelen aan het strand zijn twee keer zo groot en hebben nieuwe designmogelijkheden voor zowel binnen als buiten hun virtuele huis
 • ·        Meer Carrieres! Sims kunnen nu filmsterren of makelaars worden
 • ·        Meer Tijd! Nieuw, snellere level-ups vanaf level 30 en een automatische schoonmaakfunctie biedt betere gameplay zodat gamers kunnen blijven spelen in plaats van hun Sims schoonmaken.

 

The Sims FreePlay “Livin’ Large” update is nu live voor de iPhone, iPad, iPod Touch en Google Play. Bekijk de trailer HIER.

12 reacties

 1. Ik heb een vraag en mijn vraag is hoe kan een jonge sim naar school?

  Hoop dat ik er antwoord op krijg

  Groetjes Eliane beukers

 2. Bouw een school en maak je baby 4 jaar of ouder en links bij de 3 poppetjes en dan zoek je je 4 jarige en druk op dat hoedje ik ben 11 jaar en speel het pas twee weken en ben al level 10

 3. Ik heb een vraag je hebt eerst baby dan tiener en hoe maak ik die tiener jong volwasse en hoe kan ik hem dan koppele aan iemand en dat ze dan in het zelfde huis gaan wonen 🙂

  1. Je kan een tiener niet ouder maken. Dat is gewoon een fout in het spel. Ik wou dat ook want ik heb huizen leeg staan.
   Weet iemand wat je met die ufo moet doet die op de plattegrond rondvliegd

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *