Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Nog een nieuwe screen van De Sims 3 Exotisch Eiland

SimGuruRyan heeft een nieuwe screen geplaatst van het nieuwe uitbreidings pakket. Wat worden we de laatste dagen toch verwend met nieuwe screens.

It’s Friday. I love making this game but today I think I’d like to be where my Sim is. #TS3IslandParadise @TheSims3

9 gedachtes over “Nog een nieuwe screen van De Sims 3 Exotisch Eiland”

 1. Maxxie03

  Hij twittert er lekker op los haha, ziet er al leuk uit hopelijk komen er nog wel planten en dingetjes op de eilanden wat het leukt maakt ernaartoe te gaan zoals een zwembad of uitkijktoren Ofzo

 2. Vogelzang

  Ik had gelezen dat er ‘pool slides’ komen. Hopelijk zijn dat dan niet die water glij dingen, maar gewoon echt een glijbaan.
  P.S. Ik weet niet hoe lang ze nog bezig zijn met dit EP, maar ik zie weinig nieuws op de screens 🙁 .

 3. Daantje_1992

  Wat mij opvalt, is zo weinig beplanting! Ik hoop eigenlijk wel dat ze er nog iets moois van gaan maken! Een Thailand idee zals de Phi Phi Islands zou wel spannend zijn, en ja, ook voor duikers;)

  1. Daantje_1992

   Hopelijk wel, maar het lijkt mij dat als je een uitbreiding koopt, die volledig moet zijn en je niet alles zelf hoeft te doen. Wel een goeie trouwens, want ik was vergeten dat je idd ook bomen kunt planten met de wereldbewerker:)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>