De Sims 3 Store: Teppanyaki-grill van Chun Co. Apart verkrijgbaar

 photo Thumbnail_688x336_zps16887e02.jpg

Naast dat SimGuruTatorTot wat leuks plaatste op het forum, maakte zij ook nog bekend op haar twitter  dat de Tappanyaki-grill van Chun Co nu ook apart verkrijgbaar is. Deze was eerst alleen in een set te koop.

De Teppanyaki-Grill van Chun Co
Heeft je Sim geen zin meer om elke avond hetzelfde kostje te koken? Op zoek naar een spannende nieuwe manier om de kookgrenzen te verleggen? Dan is de Teppanyaki-grill van Chun Co. misschien precies wat je Sim nodig heeft om een vleugje Aziatische flair op het menu te zetten. Bereid originele teppanyaki-gerechten, schiet rookwolken uit de uienvulkaan of imponeer toeschouwers door met eieren te jongleren!

De Teppanyaki-grill van Chun Co kost 500 Simpoints.

3 reacties

  1. Hij was dus vandaag in de aanbieding voor 260 simpoints, en binnen 5 minuten volgens mij uitverkocht. Zo snel heb ik het nog nooit gezien.
    Ben blij dat ik m nu heb. XD

      1. Ja, de aanbieding had z’n 100% dus bereikt binnen 5 minuten.Normaal heb je nu zo’n 2uur de tijd om iets te kopen of als de 100% is bereikt. Dat was nu wel heel erg snel vond ik.Je kan hem nu wel kopen alleen voor 500 simpoints weer.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *