SN Mededeling: The Sims Freeplay berichten op de Homepage.

 photo Freeplay_zps2e262336.jpg

We merken dat er heel veel vragen en antwoorden op de homepage komen voor De Sims Freeplay, zelfs zo veel dat je het antwoord zowat niet meer terug kunt vinden! Wij vinden het natuurlijk geen wereld ramp dat jullie elkaar hier bij helpen maar laten we niet vergeten dat wij ook nog een forum hebben voor dit soort vragen/antwoorden. Dat is veel overzichtelijker om je vraag/antwoord terug te vinden dan wanneer je bijvoorbeeld 3000 comments moet afscrollen. We gaan bij de populaire posts waar veel vragen worden gesteld de reacties uitzetten en jullie door sturen naar het forum. Daar is ons forum voor bedoelt! Nogmaals, we vinden vragen op de homepage geen wereld ramp, zolang het maar in mate gebeurt!

| SimsNieuws Forum: The Sims FreePlay Vraag en Antwoord topic. |