Producerblog over aankomende De Sims 3 Store set

 

Pinguintech vermeld op hun site dat er een Duitse blog is verschenen over de nieuwe set die morgen uit komt. We hebben de tekst even in een translater gegooid om het wat makkelijker voor jullie te maken. Dit kan natuurlijk weer enkele problemen opleveren zoals rare zinnen! Wanneer de echte Nederlandse of Amerikaanse blog is verschenen hier over, plaatsen wij deze zeker ook weer!

Kijk eens naar jezelf, wat ontwerper Alan Copeland zegt over hoe (en waarom) hij een gloednieuwe set van premium content ontworpen land leven heeft. En vergeet niet je op de 4e April 2013 af te halen in De Sims 3 Store uw land leven zin!

Hoewel het is leuk, verschillende premium content voor het ontwerpen van De Sims 3 Store, maar mijn hart klopt vooral voor die objecten waarop we deze klassieker The Sims humor. Dit is slechts een van de vele redenen waarom ik ben blij om onze nieuwe land leven vooral in te stellen, waarbij het ​​kippenhok “-pluimvee en veren” zal worden opgenomen.

 photo country_living_1_zpsd7fb9ebd.jpg

Tot slot groeien eieren niet alleen op planten. Niet alleen kunt u eten elke ochtend makkelijk eieren, maar ook het verzamelen van zeldzame exotische eieren die de noodzaak van plezier en de nieuwe stemming van “ei-Frig” oorzaak te voldoen. U wilt meer mogelijkheden te verdienen voor eieren? Vergeet niet om je kippen te voeren, zodat u kan brengen in de ochtend, een extra ei oogsten.

 photo country_living_2_zps4f512a3a.jpg

Waarschijnlijk wist je niet dat je kunt praten met Sims kippen uitstekend. Indien gij voelen zich eenzaam op de boerderij, je kunt met je kippen over zulke belangrijke zaken als praten de reden dat ze de straat over te steken. Als je geluk hebt, kan je Sim ook zie Algemene verlichting (nieuwe stemming)!

Je geluk is niet helemaal zo mooi, kom je het kwaad Charles pluimvee. Charles is een vrij waardeloze type. Soms komt hij uit om te betogen met je Sim en hem een of andere manier belediging te gooien op de afdaling naar het hoofd. Als hij binnenkomt op het lang genoeg is, kan je Sim hem zo veel leringen, die zal ontstaan ​​als de winnaar van een hanengevecht.

Als confrontaties ontmoedigen met het kwaad gevogelte je Sim een paar dagen weg, het verzamelen van de eieren kunnen kuikens uitbroeden van. Je Sim kan leuk en voldoen aan sociale behoeften door te spelen met deze schattige, snoezige kleine metgezel – niet aan de nieuwe mood “Magneet van het kuiken” noemen!

Maar deze set kenmerkt zich door een veel meer dan alleen het kippenhok “pluimvee en veren” van. Er zijn ook enkele geweldige nieuwe decoratieve voorwerpen die geven elk huis een rustiek tintje.

 photo country_living_3_zpsbf06cdfc.jpg

En laten we niet vergeten de nieuwe outfits! Deze set bevat fantastische nieuwe kleding voor baby’s, kinderen, jong volwassenen, volwassenen en senioren. Deze mensen zijn echt prachtig!

 photo country_living_4_zps7aaf3ffd.jpg

 photo country_living_5_zps6654a97d.jpg

Bron: Pinguintech

 

* Nogmaals, de tekst is vertaald uit het Duits met een vertaler. Hier en daar kan het dus niet kloppen, wanneer de NL blog komt zal deze worden gemeld *

8 reacties

        1. Ik weet het niet zeker, maar ik denk omdat je ook nog de minuten moet betalen die je belt ^^

        2. Nou ik heb gelukkig geen bel minuten maar gewoon euro’s, kan je kippen los kopen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *