Sneak Peek van De Sims 3 Store Premium Content Screenshot 3

De meeste hadden het toch goed geraden, Charlie de boze kip komt toch echt naar ons spel! Maar natuurlijk zijn er ook nog blije kippen in plaats van alleen maar boze.

Updated April 2nd: All right, I’ll admit that Charles, the Evil Chicken is a real chicken you’ll find in the upcoming Thursday set.

12 reacties

  1. Ja ik vind dit ook echt super kijk die kuikentjes en evil kip zit boven op ze komen ook uit het hok en je lan ze eten geven , zouden de kuikens groot worden of zouden ze gewoon zo blijven , en ik hoop dat ze eieren leggen die we kunnen gebruiken

  2. Hartstikke leuk natuurlijk, echter vind ik het weer typisch dat EA de content die mensen echt graag willen weer niet in een normale uitbreiding stoppen, maar gewoon met een big smile weer in de store dumpen om extra geld binnen te slepen. Ik merk wel dat dit sinds De Sims 3 heel erg is geworden.

  3. Dit zou bij beestenbende moeten gezeten hebben! Of ze zouden het als gratis download moeten ter beschikking stellen aan diegenen die beestenbende in bezit hebben, vind ik

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *