Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Nog één dag tot De Sims 3 Exotisch Eiland trailer!

 photo 1_zpse383404a.png

18 gedachtes over “Nog één dag tot De Sims 3 Exotisch Eiland trailer!”

 1. Iris

  Ik heb ook echt zin in de zeemeerminnen! Ik hoop dat ze er net zo uit zien als in sprookjes maar ergens heb ik een vermoeden dat het rare groene wezentjes worden xD ik hoop wel dat je ze zelf kunt bespelen en misschien wel kan maken in create a sim. 😀

 2. Olivier

  Over die zeemeerminnen. Ik hoop dat als je er een paar tegen komt dat je ze kan vangen bijv. Of dat je gewoon met ze kan praten en net als bij de vampier dat als je goede vrienden bent dat ze je dan ook tot zeemeermin kan omtoveren ofzo… Dat lijk me wel cool… xD
  ben je een half zeemeermin, half mensen! :O
  COOL!

 3. abctje

  Die onderwaterbar is echt super!
  Ik zie ook al veel nieuwe CAS dingen, en spullen uit de koopmodus. Eigenlijk is alles bijna nieuw! 😛

  Ik ben toch ook wel benieuwd naar die zeemeerminnen.

 4. Vogelzang

  De kleurtjes van dit resort is idd een beetje Grieks. Hoop wel dat er een hangmat is in deze EP. (Hoop in Sims 3 tijdreizen dat je kan reizen d.m.v. raketten en dat er roltrappen zijn)

 5. Shevens

  Ik ben echt ongelooflijk benieuwd naar deze uitbreiding, tot nu toe zijn de ideeën echt origineel en lijkt me dit een van de beste uitbreidingen die zelfs Jaargetijden kan overtreffen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>