Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

Een grote nieuwe wereld bij De Sims 3 Exotisch Eiland?

 photo wereldeilandparadijs_zps7379ee96.jpg

Op twitter werd aan SimGuruSarah gevraagd hoe groot de nieuwe wereld van De Sims 3 Exotisch Eiland zou worden. Groter dan de normale werelden en hoe ver boten in de oceaan kunnnen. SimGuruSarah reageerd er op het met volgende antwoord: Het is aardig groot.. Omdat we meer water hebben rondom te kaart dan in een normale wereld, kun je meer routes maken.  Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de wereld!

Een gedachte over “Een grote nieuwe wereld bij De Sims 3 Exotisch Eiland?”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>