Tip: Houd je Origin Account in de gaten!

 photo SNmededeling_zpsdeed2030.jpg

Hackers, ze blijven vervelend als het komt op je vertrouwelijke accounts. Naast dat er bankgegevens en andere belangrijke bestanden gestolen worden dankzij hackers, hebben hackers nu ook oog gelegd op de accounts van gamers. SimGandr melde op ons forum dat haar Origin account gehackt is geweest door ene Eliteshaun, dit omdat hij de game via haar account opnieuw kon installeren. Natuurlijk is dit een belachelijke reden om iemand te hacken maar jammer genoeg is het toch gebeurd.  Eerder melde Going4Quest een soort gelijk bericht. Wees gewaarschuwd er zijn dus hackers actief! Dit is geen reden voor paniek, we hebben wat simpele tips die dit eventueel kunnen voorkomen. Dit geld natuurlijk niet alleen voor je account op Origin, maar ook op andere sites/forums!

Voorkomen dat je account wordt gehackt?

  • Wanneer je een vrij simpel wachtwoord hebt is deze makkelijker te kraken dan wanneer je een wat ingewikkelder wachtwoord hebt. Het is soms lastig om een moeilijk wachtwoord te onthouden. Maar schrijf het des noods op in je dagboek, op een klein papiertje of een word bestand.
  • Gebruik unieke karakters in je wachtwoord. Denk hier bij aan: Een cijfer, een symbool en een hoofdletter.
  • Verander je wachtwoord regelmatig
  • Log altijd uit wanneer je klaar bent met kijken op een site

Hacken is nooit geheel te voorkomen. Wordt je toch gehackt, raak niet in paniek, neem contact op met de beheerders van de desbetreffende site. Heb jij nog tips voor je mede simmer, wees niet bang om ze te delen!

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

1 reactie

  1. Ja dit is dus echt serieus. Toen ik met EA gebeld had zeiden ze dat blijkbaar Russen vaak EA accounts hacken. Als je een Origin account hebt probeer dan zeker alle sims 3 games te registreren want om je account terug te krijgen heb je de seriecodes nodig!

    Als je in België woont zoals mij en je naar EA moet bellen, bel dan niet naar het Belgische nummer maar naar het Nederlandse. Op dit moment kom je bij het Belgische nummer alleen maar uit bij Walen en dus alleen maar Franstalig. De Walen verbonden mij alleen maar door naar Duitsland en dat is niet zo handig. 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *