Verslag Live stream 17 april

Verslag live stream 17 april

Verslag live stream 17 april

Vanavond heb je kunnen kijken naar de live broadcast met meer informatie over De Sims 3 Exotisch Eiland, nieuws uit de store, een klein beetje informatie over een accessoires pakket en een aankondiging! SimsNieuws heeft nu al het verslag voor je! Shevens heeft hem ditmaal geschreven, dus een groot applaus voor zijn snelheid!

De broadcast begint weer zoals altijd met een leuk beginscherm voordat de livestream begint, heel gezellig allemaal! Maar wij zijn hier natuurlijk voor de ‘rijkgevulde’ livestream.

Resorts

Verslag live stream 17 april

Verslag live stream 17 april

Deze livestream wordt begonnen met een demo door Mike Zamora, een producer voor De Sims 3 Exotisch Eiland, en hij zal een demo laten zien over de resorts. We startten met een beeld van een resort waarin van alles kapot is. Zoals op een gewoon kavel moet dit gemaakt worden! Maar anders dan op normaal kavel, is er op een resort een balie aanwezig waarbij je, als je erop klikt, feedback kunt krijgen over je resort. Mike zijn resort doet het nog niet echt goed, hij heeft maar één ster!

Verslag live stream 17 april

Fundamentering, nieuwe blauwprintdrukken en V.I.P bungalows

Verslag live stream 17 april

Verslag live stream 17 april

Waar ook flink aan gewerkt is, is het nieuwe fundament, deze kan over het water worden gebouwd waardoor je meer plaats hebt! Op de pier zet hij leuke nieuwe blauwdrukken van bungalows neer die speciaal bij Exotisch Eiland zitten! Maar er is nog iets nieuws, nu kan je ook kant en klaar tropische zwembaden neerzetten! Dat is wel zeer handig, dan hoef je er zelf niet aan te klungelen!

Verslag live stream 17 april

Nieuwe objecten en financiering/administratie

Verslag live stream 17 april

Verslag live stream 17 april

Hier zie ik al twee leuke nieuwe objecten, het zwembadbarretje en de nieuwe glijbaan, die er trouwens heel leuk uitzien!
Maar bij je resort krijg je ook te maken met administratie, dus ook kosten. In een speciaal menu kan je alle kosten zien en of je natuurlijk wel winst maakt!

Een nieuw soort rabbithole zijn de verblijven van je gasten, deze gebouwen zijn verplicht op een resort. Zou je liever toch een eigen kamer willen? Dan kan je een V.I.P bungalow huren, maar dan betaal je natuurlijk wel wat meer.

Verslag live stream 17 april

Een nieuw voertuig en de spullen bij de limited edition

Ook is er een nieuw voertuig, de waterscooter! Dit is een snel voertuig waarmee je makkelijk naar eilanden kan varen met je leuke waterscooter.

Ook zijn er nieuwe limited edition spullen die je kan krijgen door natuurlijk de limited edition van Exotisch Eiland te kopen, dit is een overlevingspakket waarmee je makkelijk op onbewoonde eilanden kan leven!

Verslag live stream 17 april

Verslag live stream 17 april

Aankondigingen

Eenmaal verder neemt Sarah Holding de livestream over met een aankondiging! ‘The Sims 3 Movie Stuff’ is de nieuwe naam van het nieuwe accessoires pakket, deze komt in september dit jaar, ik ben wel benieuwd naar het pakket, maar of het deze keer echt een knaller zal zijn?

Verslag live stream 17 april

Daarna nam Lisa Smith, De Sims 3 Store Producer, het over met een nieuwe aankondiging, deze zal ‘The Sims 3 Dragon Valley’ heten. Hier liet ze een trailer zien, met het nieuwe premium materiaal, draken! Draken als huisdieren in De Sims 3, het doet mij een beetje denken aan De Sims Middeleeuwen en misschien was dit ook wel de inspiratie. Later deze lente zal deze wereld te koop staan in de store en begin zomer zal hij ook in de winkels te koop zijn.

Verslag live stream 17 april

Vragen

Eén iemand vroeg of Jaargetijden zal werken in De Sims 3 Exotisch Eiland, en ja, dit heeft Mike bevestigd en dus zal het misschien wel op een mooie dag zomaar beginnen te stortregenen! Een andere vraag was of je de outfit van je werknemers aanpassen naar je eigen smaak, dit is natuurlijk mogelijk, de kleding kan ook overigens komen uit een ander pakket van De Sims 3 serie. Nog een interessante vraag ging over Dragon Valley of er meer dan draken zullen zijn en of het gebaseerd is op de middeleeuwen, ja is het antwoord, Sarah Smitty zegt dat ze heel ambitieus bezig zijn en dat er meer dan draken zullen zijn, en het kan misschien, of misschien ook niet gebaseerd zijn op de middeleeuwen.

4 reacties

  1. Die resorts lijken me geweldig! <33
    En ik moet eerlijk zeggen dat ik dat film-thema toch wel een leuk idee vindt. Natuurlijk, alles zal vast niet bruikbaar zijn. Maar toch.. Ik ben toch wel heel erg benieuwd! ^^

    En eindelijk een beetje Middeleeuwen in de Sims 3! Ik ben gek op de middeleeuwen! Erg leuk voor dagboeken enz. 😀

  2. op de sims3 exotisch eiland kan ik echt niet wachten!! het ziet er zo awesome uit!!!!!! het nieuwe accessoires pakket weet ik niet tot nu toe vind ik er erg weinig inzitten. bij de sims 2 voegde het echt iets toe bij de sims 3 en dan vooral de laatste paar pakketten valt dat erg tegen. bij de nieuwe wereld kan ik me nog weinig voorstellen. ik denk dat vooral de huisjes erg leuk zijn en ik hoop dat ze dan in die wereld telefoons en dergelijke uitzetten zodat je ook in een wereld zonder technologie kunt spelen. misschien een postduivenhok ofzo, dat zou wel geinig zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *