Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: Vorstelijke Magister Set

 photo Thumbnail_688x336_zpsd69bcfa6.jpg

Vorstelijke Magister Set
Jonkheer! Jonkvrouw! Laat mij u de mooiste dingen zien en u op het nieuw ingerichte kasteel rondleiden! Geniet van de wimpels van uw burgers als u aan de grote tafel dineert. Lounge met uw hofdames en houd een goed gesprek bij kaarslicht. Bewonder de helmen van beroemde ridders en betuig uw respect aan de koning en koningin. Laat middeleeuwse fantasieën werkelijkheid worden met de Vorstelijke Magister-set!

Het heeft iets langer geduurd voordat de set online kwam gisteren maar nu is hij er eindelijk! Bij deze set krijg je 25 items voor de tijdelijke prijs van 1.200 Simpoints deze actie duurt tot 3 mei 2013. Vervolgens zal de set 1.450 Simpoints kosten. Ook zijn er nog losse store voorwerpen te koop zoals de: Hoofd van de Tafel en de Koninklijke Kroonluchter.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>