Aankondiging hints van De Sims 3 Russia?

 photo russia_zpsdb23eb57.jpg
De Sims 3 Rusland twitter plaatst een aantal verdachte tweets rondom maandag. Zoals jullie weten krijgen wij (en andere fansites) een belangrijk telefoontje uit Amerika met een aankondiging van het ‘The Sims Team’.

De tweets luiden als volgt:

Tweet 1: Wil je iets nieuws? Volgende week, verandert het leven Simmer

Tweet 2: Vind je het leuk om online te spelen met je vrienden?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

42 reacties

 1. ja hoor de russen weer in de bocht met twee tweet en wat nog hele maal niet zeker is of de sims 4 online gaat worden het enge wat we weten is dat telefoon je gaan krijgen over de sims dus ik zou zegen wacht rustig af want verloopig geloof ik er nog niet van eerst zien dan geloven

 2. ja maar meer dan 50 euro te moeten betalen om sims 4 kunnen spellen gaat niet worden reken maar dat sims 4 wel wat gaat kosten ik denk dat al gauw rond 60 a 70 euro moet gaan betalen voor de sims 4

 3. Het lijkt me erg leuk om met andere mensen te spelen maar in me uppie lijkt me ook erg leuk!
  Ik heb wel een leuk idee als het met servers gaat!
  De Simsnieuws server! En dan kan iedereen zijn eigen huis maken en iedereen kan hem dan zien 😀

 4. Vreselijk om samen te spelen, ik denk dat de oudere Simmers meer neigen naar een singleplayer game terwijl de nieuwere Simmers meer neigen naar een multiplayer game. Ik wil het liever alleen spelen, nu nog maar hopen dat het niet een 24/7 internetverbinding zal vereisen. -___-

  1. ja dat hoop ik ook niet! wnat op vakantie spelen wij ook gewoon en als je dan internet nodig hebt haat dat niet! als dat komt dan koop ik hem misschien zelfs niet! 😀

 5. Ik ga nu nog niet oordelen of ik het wat vind, de mogelijke Sims 4, omdat we er nog niets van gehoord of gezien hebben. Ik wil wel eerst zien hoe het er uit gaat zien, want als het er super gaaf uit ziet, boeit dat online spelen mij helemaal niets! Misschien juist wel leuk…

 6. Ik hoop dat hij dat je kan kiezen dat hij offline of online is. Dat je dan kan kiezen, nu ga ik onlien spelen, en nu offline. Want ik heb soms last van men internet verbinding, en als hij dan alleen online is ga ik niet altijd kunnen spelen misschien *__*

 7. Ik hoop ook dat je de keuze krijgt om het online te spelen en offline. En 50 euro wordt Sims 4 zeker wel. Denk zelfs 60 euro aangezien de Sims 3 al zo duur was in het begin.

 8. Verandert* Sorry ;x

  Oh please waarom is heel Sims in eens van “ja we hebben maandag wat voor jullie! maar wat???? Geheimmmmmmmmmmmmmm…!!!” Ik vind het een beetje annoying moet ik zeggen maar ik ben wel benieuwd ^^ Ik hoop alleen nog steeds dat het geen Sims 4 is (ookal is dat het hoogstwaarschijnlijk), want dat zou te makkelijk raden zijn..

  1. Het is voor ons ook frustrerend omdat wij ook niks weten. Waar zie jij verandert staan trouwens? Staat niet in het nieuws bericht.

  2. Daar heb je best wel gelijk in, maar ja, dat is EA, en waarschijnlijk zijn andere bedrijven ook zo! 😛

 9. Ik vind het nog heel erg lastig om een mening uit te delen terwijl er nog niks bekend is. Misschien is het wel hartstikke leuk en misschien ook niet. We gaan het van zelf wel zien ^_^

 10. Ik vind dat online er moet komen maar dat je dit volledig kan kiezen. De single player modus is even goed als multi dus niet zoals in Simcity dat je met anderen moet spelen om het beste te groeien etc.

 11. Jongens we weten niks of toch wel? Dit is de zoveelste hint van ea in korte tijd, dit is de sims 4. En 100% ONLINE waarom omdat het in 2013 zo hoort helaas. een andere optie is niet mogelijk. als het zo is (ik speel geen online games) koop ik hem gewoon niet, Zie het posietief<, als de sims 4 een tijdje bezig is worden de prijzen van de sims 3 vast minder duur. 😀

 12. Ik speel al sims sinds 2002. Van mij mag er wel iets heel erg nieuws aan toegevoegd worden wil ik het nog kopen…

 13. Ik zei het al; De Sims franchise gaat eraan….. EA luistert niet. Ze wisten dat de meeste Sims fans geen fan zijn van online zooi. Nouja, ze zullen worden afgestraft, dat zeker.

  1. Dacht je dat? Als er informatie vrijkomt over De Sims 4 dan koop iedereen het gewoon weer hoor… dit zei iedereen ook toen De Sims 3 kwam!

   1. Er zit toch een wezenlijk verschil in tussen een game die je kunt spelen op je eigen computer wanneer jij dat wilt en hoe je dat wilt, dan een spel dat afhankelijk is van Origin, Always online, Social zooi.. Mensen willen dat niet. Ik heb bijna alle reacties gelezen, van diverse websites inclusief het officiële amerikaanse sims forum, en de reacties zijn niet bepaalt positief over dit.

    Nu weten we nog niets eigenlijk, maar door alle hints heb ik zo’n vermoeden welke kant het opgaat. Het wordt waarschijnlijk weer een spel die je in Origin moet spelen etc. Net zo’n drama als simcity.

    1. Bartskinu heeft wel een punt. Toen ik hoorde dat De Sims 3 uit kwam was ik woedend! Hoe konden ze de Sims 2 nou laten stoppen!? Tot ik het spel toch maar met tegen zin kocht en er weer een nieuwe verslaving bij was ..

    2. Daar had ik geen last van. Maar waar ik wel last van heb (en veel mede simmers) is dat het een grote fail gaat worden wanneer het helemaal online gaat, net als Simcity…… Laat Sims 4 maar komen, maar wel offline graag en niet zoals het Simcity drama.

 14. Online lijkt me een leuke toevoeging omdat ik toch wel een handje vol vrienden heb die Sims spelen. Dus of Sims 4 of Sims 3 online toevoeging.

 15. Heb ik net superveel geld uitgegeven aan de Sims 3.. Niet dat je hem MOET kopen, maar ik heb mezelf denk ik niet meer onder controle als ik weet dat er iets nieuws is van de Sims 😛

 16. Sims 4 lijkt me hartstikke super vet, maar als het helemaal online is. Dan blijf ik gewoon bij de sims 3. Online is denk ik helemaal niks voor mij. 😛

  Eerlijk gezegd hoop ik sowieso niet dat dit over de sims 4 gaat, ik hoop op ‘shocking’ sims 3 nieuws of iets. Sims 4 mag voor mijn part nog wel even op zich laten wachten! 😀

   1. Er wordt gezegd dat het nieuws: Het leven van de simmer veranderd. Ik hoop dat ze dus iets totaal nieuws en onverwachts met de sims 3 gaan doen. ‘Shocking’ is meer een uitdrukking. 😛

 17. ik zou online spelen alleen leuk vinden als je het kan controleren en evt. uit kan zetten zodat je ook een single-player game hebt ,maar ik heb er niet zo veel problemen mee 😉

 18. Zoveel negatieve reacties over het online zijn. Wat willen jullie dan? “We brengen Sims 3 opnieuw uit maar maken van de 3 een 4!” De Sims is aan vernieuwing toe. Met simpelweg alleen betere graphics komen ze er niet. De gameplay moet echt op de schop. En dan kom je al gauw bij een online game.Ik ben benieuwd wat ze hebben bedacht. Het kan slecht (SimCity) maar het kan ook super goed uitpakken. De tijd zal het leren.

 19. Mikerd heeft gelijk, vind ik. Wat moeten we nou verwachten van Sims 4. (als de mededeling morgen daarover gaat). Met betere graphics alleen komen ze er inderdaad niet.

 20. Als ze er een mogelijk online game van maken, dus dat je zelf kan kiezen of je online gaat of niet, dan zou het wel leuk kunnen worden. Maar voorlopig heb ik nog steeds meer dan genoeg aan de Sims 3, dus als ik de sims 4 ooit ga kopen duurt dat nog wel een paar jaar. Het vervelendste aan online is dat er ook mensen met een zeer trage internetverbinding zijn(oa ik) die het dan heel moeilijk kunnen spelen. En het feit dat je pc hackbaarder wordt maakt dat ik ook niet heel erg sta te springen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *