Ook Nederlandse De Sims 4 Site is er klaar voor

 photo nieuwsbriefts4_zps0b55c056.jpg
Zoals eerder vermeld op de homepage was de Engelse pagina voor De Sims 4 er al, maar nu is ook de Nederlandse pagina er voor De Sims 4. Wederom kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief die in de toekomst informatie zal geven over De Sims 4. Deze versie van de nieuwsbrief zul je dan in het Nederlands krijgen!

| De Sims 4 : Nieuwsbrief aanmelding | 

7 reacties

  1. En ik schreef me weer in en kreeg weer de mail in het engels:( hoop toch dat het ooit in nederlands aan me verstuurd word xd
    Ben nou 2x ingeschreven denk ik, dat word dubbel nieuws dan whahaha

  2. Gaat dat spel ook op de computer?
    Dat kan toch niet mogelijk zijn dat je dat spel moet kopen?
    Geef me zo vlug mogelijk een antwoord!
    Danku groetjes Jana

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *