SN verslag: Live broadcast 23 mei

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Gisteren was het 23 mei en het weer tijd voor een live broadcast met Ryan Vaughan! Deze broadcast zal gaan over de stad die volgende week uitkomt maar eerst kwam Rachel Franklin, hoofdproducer van De Sims 4, langs.

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Helaas vertelde Rachel Franklin niet veel over De Sims 4, wel stelde ze een nieuwe producer voor! En dit is Ryan Vaughan, hij werkt op dit moment dus ook voor De Sims 4. Verder uitten ze hun waardering voor de creativiteit van de spelers.

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Hierna gingen we direct over naar Dragon Valley met Lisa Smith. Zij liet ons meer zien over de draken en over de nieuwe items in deze Store stad.

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Allereerst vertelde ze over de draken. Jammer genoeg zijn deze draken geen echte huisdieren zoals een kat, hond of paard. De draken zullen in je inventaris zitten als je er niks mee doet of op je arm rusten. Maar er zijn wel drie verschillende draken met allemaal hun eigen speciale krachten! Zo heb je de groene draak, de draak van de aarde, waarmee je niet meer op zoek hoeft te gaan naar verzamelobjecten. Je draak zal in de lucht vliegen, rond speuren en items naar je voeten teleporteren. Wat nog meer erg handig is aan deze draak is dat je samen met deze draak heel makkelijk je hele moestuin in één keer kunt oogsten. De paarse draak is de draak van de vriendschap. Je kan met deze draak onder andere mensen ‘oproepen’, zo worden ze naar je toe geteleporteerd en je wordt direct vrienden met ze. Maar ook kan je je feest een boost geven met deze draak. De rode draak staat voor vuur, natuurlijk, en je kan van alles in de fik steken en vuurballen naar Sims schieten. Draken zullen je ook een boost geven, ze zullen een bepaalde vaardigheid verbeteren wanneer je met ze praat en je behoeften zullen niet zo snel minder worden. Maar door een lek hebben we natuurlijk ook al gezien dat er een vierde draak is! De geharnaste zwarte draak. Deze krijg je wanneer je Dragon Valley en een, binnenkort uit te komen, kavel.

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Verder liet Lisa de nieuwe meubels zien. Niet geheel verrassend is dat de nieuwe spullen een middeleeuws tintje hebben gekregen zoals een badkamerset. Ook zijn er verschillende dakaccessoires om je huis nog een extra oude sfeer te geven.

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Natuurlijk komt er van deze stad weer een gewone versie en een gouden versie. De normale versie zal de stad, de meubels en de draken hebben en bij de gouden versie krijg je er nog een Keltische meubelset bij.

SN verslag: Live broadcast 23 mei

Om de zwarte draak te krijgen moet je een speciale kavel kopen. Op dit kavel kan je boogschieten, een nieuwe (hidden?) skill! Maar ook viool spelen is een nieuwe vaardigheid. Verder is er genoeg ruimte om te genieten van een diner.

Dragon Valley kan je vanaf 31 mei kopen, want je moet deze wereld met een Simpoints bundel kopen en niet met losse Simpoints. Ga jij hem kopen?

Vergeet niet dat er 18 juni om 19:00 weer een nieuwe broadcast is!

10 reacties

 1. Ik vond het een interessante Broadcast, maar inderdaad een beetje weinig verteld, verder was het wel een leuke broadcast. Volgende 18 juni.
  PS. BIj de uitleg van de groene staat “éém”, ik denk dat dat “één” moet zijn?

 2. Ik vind het altijd jammer dat ze bijna alles tot in detail laten zien waardoor je zelf zo weinig te ontdekken hebt.

  PS: aangepast. 😉

  1. Die krijg je dus alleen wanneer je dat speciale kavel er ook bij koopt. (Weet de Nederlandse naam niet van dit kavel, sorry).

   1. Is dat dan de goude editie of is dat weer een andere kavel en moet je het kavel van de zwarre draak los kopen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *