“Sim’eppe Cruise Lines” Cruise Schip uit De Sims 3 Exotisch Eiland

 photo cruiseschip_zps1c13d3c1.jpg

SimGuruGraham: Cruise ship troubles? *Worry no more! Take a virtual cruise on Sim’eppe Cruise Lines! You can build a community houseboat if you like! *Cruise ship may still experience engine failure, hull fires, and overflowing toilets. No money-back guarantee.

15 reacties

 1. Ooow vet!!!
  Dit had ik ook in mijn lijstje gezet voor ”camping” ideeën xd, komt dus mooi uit! Het enigste waar ik nog op zit te wachten is, of je ook echt kun camperen, dus in een WA tent.

 2. Hoe kan het dat ik spullen zie van andere EP’s en AP’s zoals Na Middernacht en Luxe? Dit zit tog in exotisch eiland??

 3. Erg leuk, maar wat ik een beetje simpel vind is de vorm van de boten. Gewoon vierkante stukken met een huis erop en ergens een roer in dat huis. Ik zou het meer vormgeven naar een boot, dit is gewoon een drijvend flatgebouwtje.

 4. idd dingen van luxe en na middernacht, maar ook jaargetij bedden en sap pongtafel van studententijd

  gaan die dan weg als je die uitbreidingen niet hebt?

 5. Als je die uitbreidingen niet hebt? Dan heb je die voorwerpen ook voor je exotisch eiland koopt al niet. Als je de uitbreidingen wel hebt, heb je ze nu ook toch gewoon al?

  Mooi groot ziet dat schip eruit.

  1. Vertaling: Cruise schip problemen? *Maak je geen zorgen meer! Maak een virtuele cruise met Sim’eppe Cruise Lines! Je kunt, wanneer je dit wilt, een openbaar kavel bouwen op een woonboot. *Het cruise schip kan wel nog last hebben van motorproblemen, romp-branden en overlopende toiletten. Geen geld terug garantie.

   Zoals ik het lees kun je dus inderdaad een resort bouwen op een woonboot. 🙂

 6. Ik vraag me af hoe dat zit met die verplichte huisjes? Moet je die dan op je boot gaan zetten ofzo. Of zal je ook van die kajuiten ofzo hebben

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *