Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

SN Preview De Sims 3 Exotisch Eiland Preview: Iedere dag één screen tot aan de release!

 photo exotischeilandiederedag1screenbanner_zpsfbf2f7b5.jpg

Naast de foto’s die wij hebben gebruikt voor de preview hebben we er nog een hele boel over! De plaatjes zullen iedere dag verschillend zijn. De éne dag bijv van CAS en de andere dag weer van gameplay. In ieder geval veel plezier met alle screens die wij gaan posten tot aan de release van Exotisch Eiland!

| De Sims 3 Exotisch Eiland: Iedere dag één screen – Vrijdag 7 juni 2013 |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>