Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

SN Random Giveaway 10.000 leden: Winnaar!

 photo storesetwinnaar_zps42754351.jpg

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mee heeft gedaan met de random giveaway! Het was moeilijk om iemand ‘random’ te kiezen en uit eindelijk heeft een generator het moeten doen. Hier uit is gekomen dat Simgandr de nieuwe storeset: ‘de  nautische woonkamerset’ heeft gewonnen! We zullen de site vandaag nog proberen te giften en alvast heel veel plezier hier mee, nogmaals iedereen bedankt voor het meedoen! Hopelijk gaan wij binnenkort weer een giveaway doen! Wil je Simgandr feliciteren met haar prijs, dan kan dat natuurlijk altijd op ons forum!

5 gedachtes over “SN Random Giveaway 10.000 leden: Winnaar!”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>