Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

[NL] De Sims 3 Vooruit in de Tijd officiële boxart

Een ontzettende mooie boxart dat is het op zeker, wat wel apart is dat de boxart een split screen heeft! Normaal gesproken is er op iedere boxart wel een stuk of zes screenshots te vinden! Misschien dat het in de ‘toekomst’ nog komt, maar voorlopig moeten we het doen met deze prachtige boxart!

2 gedachtes over “[NL] De Sims 3 Vooruit in de Tijd officiële boxart”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>