Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 2

LGR Plays – De Sims 2 Gaan Het Maken

De Sims 2 blijft ondanks alle nieuwtjes van De Sims 3 en De Sims 4 ontzettend leuk om te spelen. Spelen jullie De Sims 2 nog wel eens?

9 gedachtes over “LGR Plays – De Sims 2 Gaan Het Maken”

  1. Snooty

    Ik heb vrijwel 2 uur naar die LGR video zitten kijken en lachte me gewoon een ongeluk. Wat een chaos kan die gast aanrichten zeg!
    Ik wil nu echt graag deze weer spelen maar kan helaas mijn disc niet meer vinden. 🙁

  2. Corien

    Nou ik speel nog regelmatig Sims 2 met alle uitbreidingen. Vind sims 3 ook leuk maar heb regelmatig crashes omdat mijn computer het gewoon niet aan kan. Terwijl volgens can i run it het wel kan. Erg vervelend!!!! Sims 2 heeft die problemen niet en vind ik ook veel uitdagender om te spelen. Ja ben een echte Sims fan en zal als Sims 4 uitkomt waarschijnlijk een nieuwe comp aanschaffen 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>