9 reacties

  1. autorijden was in de sims 2 wel beter dan in de sims 3 (heb de sims 2 nooit gespeeld) (de sims 2: uit je parkeervak rijden bochten nemen) hoop dat dat ook in de sims 4 zo is.

  2. Ik speel sims 2 nog regelmatig, vaker dan sims 3 in ieder geval. Ik ben Sims 2 nog steeds niet zat en zal het ook blijven spelen denk ik.

  3. @jopertje joep ja ik wil dat ze ook weer zo gaan rijden zoals bij de sims 4

    ik heb vorige week de sims 2 geinstalleerd en gespeelt maar ik heb er nou weer geen zin in..

  4. Ik heb vrijwel 2 uur naar die LGR video zitten kijken en lachte me gewoon een ongeluk. Wat een chaos kan die gast aanrichten zeg!
    Ik wil nu echt graag deze weer spelen maar kan helaas mijn disc niet meer vinden. 🙁

  5. Nou ik speel nog regelmatig Sims 2 met alle uitbreidingen. Vind sims 3 ook leuk maar heb regelmatig crashes omdat mijn computer het gewoon niet aan kan. Terwijl volgens can i run it het wel kan. Erg vervelend!!!! Sims 2 heeft die problemen niet en vind ik ook veel uitdagender om te spelen. Ja ben een echte Sims fan en zal als Sims 4 uitkomt waarschijnlijk een nieuwe comp aanschaffen 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *