Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

PC PowerPlay Magazine: De Sims 4

PCpowerplay
Eerder plaatste we al screenshots van PC PowerPlay magazine met daarin de cover van hun blad, met De Sims 4 erop. Honeywell’s blog heeft het hele artikel online gezet op haar Tumblr, hier in staan weer wat enkele nieuwtjes over De Sims 4. Ontzettend leuk om te lezen!

| Honeywell’s blog: PC PowerPlay Magazine over De Sims 4 |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>