EA Persbericht: Reis met de snelheid van het licht naar de toekomst in

Reis met de snelheid van het licht naar de toekomst in De Sims 3 Vooruit in de tijd!

Schiphol-Rijk, 08-10-2013 – Stuur je Sims vooruit in de tijd! Het is bijna tijd om je Sim de reis van zijn of haar leven te laten maken… naar de toekomst! Vandaag heeft Maxis de lanceringstrailer voor De Sims 3 Vooruit in de tijd openbaar gemaakt. Hierin is te zien wat voor futuristische pret je Sims te wachten staat in de gloednieuwe wereld die Oasis Landing heet. Klik hier om de gloednieuwe trailer te bekijken.

Van het door de lucht suizen in een jetpack tot zwevende windmolens en het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden door Plumbots te bouwen, in De Sims 3 Vooruit in de tijd ligt er een nieuwe nooit eerder vertoonde wereld aan je voeten, vol nieuwe mogelijkheden. Spelers zullen al snel in de gaten krijgen dat hun acties in het heden de wereld van de toekomst beïnvloeden. Er zijn drie verschillende toekomstscenario’s, dus het is de vraag in wat voor toekomst je Sims terecht zullen komen.

De Sims 3 Vooruit in de tijd kan vanaf nu gereserveerd worden en zal vanaf 24 oktober 2013verkrijgbaar zijn in de winkel en via Origin.com, waar de game gedownload kan worden. Als je de Limited Edition reserveert, krijg je tevens het exclusieve Quantum Krachtpakket met het Winterslaapstation en het multifunctionele Krachtpak!

Voor aanvullend materiaal en extra informatie kun je terecht op www.info.ea.com.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *