‘Heins Verschrikkelijke Villa’ is vanaf nu verkrijgbaar!

HeinsHuisHeins verschrikkelijke villa
Weet je dat enge huis nog aan het einde van de straat waar je op de deur moest kloppen om te bewijzen hoe dapper je was? Heins Verschrikkelijke Villa is zo’n huis. Een uitgebrande toren, verborgen catacomben en een doorgang om Magere Hein zelf op te roepen zijn slechts een paar van de enge dingen die hier aanwezig zijn. Verborgen in de schaduwen ligt echter het geheim naar genetische samensmelting, het eeuwige leven en een paar snoeiharde gitaarklanken.

deurvanlevenendood

Inclusief premium materiaal:
Deur van Leven en Dood
De meeste Sims rennen keihard de andere kant op als Magere Hein eraan komt, maar met de Deur van Leven en Dood kunnen je Sims gewoon op zijn deur kloppen. Misschien valt-ie nog wel mee ook! Wil je een geliefde terughalen? Klop op de deur van Magere Hein om hem of haar te laten reïncarneren! Heb je een eenzame ziel die in zijn of haar eentje het ouderschap wil proberen? Laat oude Hein een Genetische Samensmelting simuleren met de Sim van jouw keuze! Je kunt Magere Hein zelfs uitdagen voor een spanend gitaarduel!

De set is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een prijskaartje van 1.700 SimPoints. Dit is een aanbieding want na 25 oktober 2013 zal de set 1.900 SimPoints kosten. Zijn jullie van plan de verschrikkelijke villa aan te schaffen en belletje te lellen bij Hein?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *