Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity en SimCity Steden van de Toekomst

SimCity Steden van de Toekomst Boxart

SimCitystedenvandetoekomstboxartDe SimsCity twitter deelde deze boxart van Steden van de Toekomst. Ondanks dat SimCity Steden van de Toekomst alleen via de vorm ‘code in a box’ word uitgegeven of via Origin zelf, heeft het spel toch een mooi hoesje gekregen.

3 gedachtes over “SimCity Steden van de Toekomst Boxart”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>