Registratie beloning van De Sims 3 Vooruit in de Tijd

Registratie beloning

We houden van gratis dingen en beloningen, en gelukkig krijgen we deze nog steeds wanneer we een nieuw spel registreren! Bij De Sims 3 Vooruit in de Tijd krijg je 20 verschillende gezichtsbeschildereningen. Klik hier om alle soorten te zien, wat vind jij ervan?

5 reacties

    1. Waarschijnlijk wel, maar die zal je over een aantal weken in de Sims 3 Store zien verschijnen (waar je voor moet betalen).
      Dat was ook zo met Exotisch Eiland. Toen kwam er ook een surfplank uit, wat prima bij de uitbreiding past…

  1. 20 ‘verschillende’ beschilderingen! echt niet…het zijn 3 soorten,maar als je ze opsplitst met de verschillende leeftijden en geslachten kom je inderdaad misschien 20 uit…daar staat dus 5 keer dezelfde schmink!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *