EA Persbericht: De Sims 3 Vooruit in de Tijd is nu verkrijgbaar!

Vooruitindetijd74

DE SIMS 3 VOORUIT IN DE TIJD IS NU VERKRIJGBAAR

Maak een reis die geen Sim je ooit voor is gegaan!

SCHIPHOL-RIJK 24 oktober 2013 – Stof die oude vertrouwde Tijdalmanak af en spring door het Tijdportaal om de avontuurlijke wereld van de toekomst te verkennen! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt vandaag aan dat het De Sims™ 3 Vooruit in de tijd Uitbreidingspakket* voor PC/Mac® vanaf nu overal verkrijgbaar is en viaOrigin.com gedownload kan worden.De Sims 3 Vooruit in de tijd stelt spelers voor het eerst in de geschiedenis van De Sims in staat om de grenzen van tijd en ruimte te overschrijden. Sims kunnen vanaf nu naar een nieuwe wereld van de toekomst reizen om daar kennis te maken met hun afstammelingen, met de nieuwe technologie van de toekomst spelen en het lot van de hele wereld naar hun hand zetten.

“Onze fans hebben ons vaak gevraagd om de Sims naar de toekomst te sturen en die gloednieuwe beleving bieden we nu met Oasis Landing, de nieuwe wereld uit De Sims 3 Vooruit in de tijd,” aldus Kari St. John, Seniorproducent van De Sims 3 Vooruit in de tijd. “Sims kunnen nu op nieuwe manieren eten, slapen, douchen en zelfs ‘O jaa!’ doen, dankzij de geavanceerde technologie van de toekomst. Dankzij nieuwe creatieve hulpmiddelen, zoals ‘Plumbot creëren’, kunnen spelers unieke Plumbots maken met hun eigen karaktereigenschappen. Verder is het mogelijk om via de acties die Sims in het heden uitvoeren een stempel op de toekomst te drukken. We kunnen niet wachten om te zien welke verhalen onze fans gaan vertellen.”

De Sims 3 Vooruit in de tijd speelt zich af in een nieuwe wereld: Oasis Landing. Hier kunnen Sims nieuwe avonturen beleven en op en neer reizen tussen het heden en de toekomst. Ontdek de nieuwe uitvindingen van de toekomst, zoals windmolens, droompods, voedselsynthese en meer. Buiten deze nieuwe technische snufjes van de toekomst om, kunnen spelers Plumbots creëren en aanpassen. Plumbots kunnen kinderen opvoeden, koken en meer. Voor het eerst in de geschiedenis van De Sims kunnen beslissingen die in het heden worden gemaakt de toekomst van Oasis Landing en de afstammelingen van de Sims beïnvloeden. Bewandel het utopische pad om een toekomst vol vrolijke Sims te vinden, die zichzelf lekker knuffelen, of sla de dystopische pad in om Oasis Landing naar een sombere toekomst te sturen. Spelers kunnen nieuwe verhalen onthullen door naar de toekomst te reizen in De Sims 3 Vooruit in de tijd.

De Sims 3 Vooruit in de tijd heeft een PEGI leeftijdsclassificering van 12+. Vanaf vandaag is de game voor PC/Mac wereldwijd te koop en via Origin.com. Voor meer informatie over De Sims 3 Vooruit in de tijd kun je een kijkje nemen opwww.desims.nl/vooruit-in-de-tijd<http://www.desims.nl/vooruit-in-de-tijd.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *