(S)imiteer een Beroemdheid – november 2013

(S)imiteer een Beroemdheid - november 2013

(S)imiteer een Beroemdheid - november 2013

Weer een nieuwe maand, en dus ook een nieuwe uitdaging. Deze maand is het aan jullie de uitdaging om een beroemdheid te imiteren in de Sims, simiteren dus. Je mag zelf weten welke beroemdheid het is, het hoeft niet eens een beroemdheid te zijn, het mag ook gewoon een bekende uit je omgeving zijn of gewoon jijzelf. Dus of het nou Cara Delevigne (zie foto), Rihanna, Doutzen Kroes of jouw beste vriend is, het mag allemaal!

Maak dus een (voor jou) bekende na in Creëer een Sim. Je mag hierbij zelf weten wat voor kleding die draagt, maar het leukste is natuurlijk wel als je die bekende Sim iets aangeeft dat die in het echt ook zo dragen. Lever bij je inzending ook een foto in van je inspiratiebron (anders is de inzending niet geldig), misschien kan je zelfs proberen om het door jou gezochte plaatje, van de bekende die je na maakt, helemaal na te maken, tot in de details!
Bij je inzending moet je dus één plaatje met daarop je inspiratiebron, en nog maximaal drie andere plaatjes van de door jou gesimiteerde beroemdheid.

Je hebt tot zaterdag 22 november 20:00 de tijd om jouw simitatie in te zenden. Er is geen limiet aan deelnemers, iedereen mag mee doen. Succes!

| (S)imiteer een Beroemdheid – oktober 2013 |