Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

Roaring Heights: Zelf achtbanen bouwen!

 

De medewerkers van het Sims team blijven ons maar verbazen, allereerst krijgen we te horen dat er een super awesome nieuwe wereld komt MET een achtbaan! En vervolgens krijgen we ook nog de gelegenheid om zelf ook achtbanen te gaan bouwen! In de set zitten namelijk 15 onderdelen om een achtbaan te bouwen. Er zal een tutorial verschijnen wanneer de set uit is, met hoe je een achtbaan kunt bouwen, altijd handig! Gaan jullie achtbanen bouwen als de set uit is?

3 gedachtes over “Roaring Heights: Zelf achtbanen bouwen!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>