Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Gratis traktatie! Buurtleven Accessoires

Buurtleven

De Sims bestaat 14 jaar en omdat te vieren, krijgen de fans die de Basisgame op Origin hebben geregistreerd een cadeau. Het geschenk draait hier om het accessoires pakket De Sims 3 Buurtleven Accessoires.

Voor meer informatie ga je naar: TheSims.

44 gedachtes over “Gratis traktatie! Buurtleven Accessoires”

 1. gitte2001

  het probleem is dat mijn broer het basisspel al eens op origin had geregisteerd toen de cd-rom kapot was om het te kunnen downloaden. maar hij had zijn e-mail adres perongeluk verkeerd geschreven en we vinden dat account niet meer terug…En spijtig genoeg kan je het geen 2 keer registreren

 2. Nike-je

  Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ik had al een sims3 account, en sinds kort ook origin geinstalleerd… Ik krijg het alleen niet voor elkaar. Ik heb al op ‘Thesims’ gedrukt ik volg alle stappen, maar dan staat er keer terug naar deze site. Dat doe ik dan, maar waar moet ik het dan gaan downloaden?

  Kan iemand dit alsjeblieft stap voor stap uitleggen?? Bedankt!! ^,^

  1. Nike-je

   Erg jammer dat niemand heeft gereageerd 🙁 Maar ben stiekem toch wel een beetje blij 🙂 Wil ik een verhaal maken op mijn sims 3 pagina, zie ik dat gratis weggeefcadeau ‘buurtleven’ er staan en opeens staat er GELUKT!! Sorry dus voor het posten maar via deze manier kwam het even niet in me op…

 3. Lestis

  Inderdaad dat heeft bij mij ook niet gewerkt. Ook opnieuw inloggen werkt niet. Ik heb de instructies een paar keer opnieuw gevolgd en ook dat heeft niet geholpen. Hopelijk kan Ray ons helpen 😉

 4. Lestis

  Bedankt Ray 😀 Ik heb zelf ook nog even gezocht in het hulp gedeelte. Dit heeft voor mij niet gewerkt maar misschien wel voor jou Nick. Kijk in je aankoopgeschiedenis of hij er bij staat. Als dat zo is heb je altijd binnen 48 uur binnen. Bij mij staat hij daar echt niet bij :/ dus ik vrees ook dat hij niet bij jou staat. Toch zegt de site dat ik hem heb maar ik zie hem niet. Ook oude bestellingen van dingen die al lang in mijn game zitten zegt hij dat hij ze nog moeten verwerken. Is dat erg voor dit of maakt dat niet uit?

 5. Lestis

  Aangezien hier geen edit knop is. Heeft ook niet voor mij gewerkt want het is wel 30 min. geleden. Maar het kan 3 0min. duren voor het zichtbaar is. Misschien wel bij jou van toepassing Nick?

 6. Lestis

  Ook niet bij jou van toepassing zie ik aan je berichten. Sorry voor de pp hier ik weet niet hoe ik iets moet samenvoegen :S
  Voor de rest heb ik niet veel kunnen vinden want het gaat er staat dat je het in je aankopen moet vinden maar zelfs daar staat het niet….

  Is hier trouwens wel een edit knop? persoonlijk vind ik dat wel handig want nu post ik zoveel x)

 7. eva

  Sorry voor 3de bericht aan een stuk, maar ik heb nog even op de link van dit bericht geklikt en alles gelezen. Onderin van de pagina las ik dit “Het kan tot 72 uur duren voordat de game in je Origin-bibliotheek verschijnt – neem regelmatig een kijkje.” Ik denk dat het dan geen wonder is dat het nog niet bij mijn games staat

  1. anneke

   Dank je Ray, ik heb al met 3 verschillende browsers geprobeerd firefox, google chrome, internet explorer. Bij alledrie krijg ik telkens de melding dat de site er te lang overdoet om te laden …

 8. Lestis

  Hij staat wel op origin maar hij staat niet bij mijn games ;)Ik vond het ook onlogisch en heb nog niet kunnen spelen om te kijken of ik nu inderdaad het pakket heb. Ik kreeg in ieder geval als antwoord dat je de game zelf niet bij mijn games zult zien staan maar je hem wel hebt als download :3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>