Gratis traktatie! Buurtleven Accessoires

Buurtleven

De Sims bestaat 14 jaar en omdat te vieren, krijgen de fans die de Basisgame op Origin hebben geregistreerd een cadeau. Het geschenk draait hier om het accessoires pakket De Sims 3 Buurtleven Accessoires.

Voor meer informatie ga je naar: TheSims.

44 reacties

 1. Nou daar heb je wat aan als trouwe Sims-fan, die altijd alle accessoires en uitbreidingen koopt, dus deze allang in mijn bezit heb. Vind het een actie van nix :-S

  1. Wat hadden ze je dan cadeau moeten doen? Een bos bloemen? Lijkt me logisch dat ze een spel cadeau doen toch? Ik heb ook alles, zo ook deze, tja… Vind het een leuk gebaar.

  2. Je hebt helemaal gelijk, dit is iemand blij maken met een doode mus…
   Simpoints waren beter geweest, daar kan iedereen wat mee.

 2. In ieder geval iets voor degene die er al heel veel geld ingestoken hebben.
  Dan iets in de vorm van een set uit de store, van mijn part met korting maar ik kan me hier echt niet in vinden.

 3. het probleem is dat mijn broer het basisspel al eens op origin had geregisteerd toen de cd-rom kapot was om het te kunnen downloaden. maar hij had zijn e-mail adres perongeluk verkeerd geschreven en we vinden dat account niet meer terug…En spijtig genoeg kan je het geen 2 keer registreren

 4. Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ik had al een sims3 account, en sinds kort ook origin geinstalleerd… Ik krijg het alleen niet voor elkaar. Ik heb al op ‘Thesims’ gedrukt ik volg alle stappen, maar dan staat er keer terug naar deze site. Dat doe ik dan, maar waar moet ik het dan gaan downloaden?

  Kan iemand dit alsjeblieft stap voor stap uitleggen?? Bedankt!! ^,^

  1. Erg jammer dat niemand heeft gereageerd 🙁 Maar ben stiekem toch wel een beetje blij 🙂 Wil ik een verhaal maken op mijn sims 3 pagina, zie ik dat gratis weggeefcadeau ‘buurtleven’ er staan en opeens staat er GELUKT!! Sorry dus voor het posten maar via deze manier kwam het even niet in me op…

 5. Ik krijg hem niet geïnstalleerd :/
  Er staat je hebt dit cadeau al maar het staat niet bij mijn games en ik kan hem dus niet downloaden… Iemand een oplossing?

 6. Inderdaad dat heeft bij mij ook niet gewerkt. Ook opnieuw inloggen werkt niet. Ik heb de instructies een paar keer opnieuw gevolgd en ook dat heeft niet geholpen. Hopelijk kan Ray ons helpen 😉

 7. Bedankt Ray 😀 Ik heb zelf ook nog even gezocht in het hulp gedeelte. Dit heeft voor mij niet gewerkt maar misschien wel voor jou Nick. Kijk in je aankoopgeschiedenis of hij er bij staat. Als dat zo is heb je altijd binnen 48 uur binnen. Bij mij staat hij daar echt niet bij :/ dus ik vrees ook dat hij niet bij jou staat. Toch zegt de site dat ik hem heb maar ik zie hem niet. Ook oude bestellingen van dingen die al lang in mijn game zitten zegt hij dat hij ze nog moeten verwerken. Is dat erg voor dit of maakt dat niet uit?

 8. Aangezien hier geen edit knop is. Heeft ook niet voor mij gewerkt want het is wel 30 min. geleden. Maar het kan 3 0min. duren voor het zichtbaar is. Misschien wel bij jou van toepassing Nick?

 9. Ook niet bij jou van toepassing zie ik aan je berichten. Sorry voor de pp hier ik weet niet hoe ik iets moet samenvoegen :S
  Voor de rest heb ik niet veel kunnen vinden want het gaat er staat dat je het in je aankopen moet vinden maar zelfs daar staat het niet….

  Is hier trouwens wel een edit knop? persoonlijk vind ik dat wel handig want nu post ik zoveel x)

 10. Via origin inderdaad en de link die ik hierboven aanklikte zei dat ik hem heb ontvangen. Ik zie echter niks. laden/opnieuw inloggen en een hoop andere dingen hebben niks opgeleverd :/

 11. Het rare is wel dat op mijn pagina van de sims 3 het icoontje van buurtleven er ingekleurd staat… Maar het is net als bij veel anderen niet bij mijn games verschenen

 12. Sorry voor 3de bericht aan een stuk, maar ik heb nog even op de link van dit bericht geklikt en alles gelezen. Onderin van de pagina las ik dit “Het kan tot 72 uur duren voordat de game in je Origin-bibliotheek verschijnt – neem regelmatig een kijkje.” Ik denk dat het dan geen wonder is dat het nog niet bij mijn games staat

 13. Ik probeer al 2 dagen de link te openen maar die wilt niet :s krijg altijd de melding dat die er te lang overdoet en opent dus niet… Hoe kan ik toch dowloaden?

 14. Het is vandaag op m’n home gaan staan. 🙂 Hij komt niet apart bij games te staan maar zit wel in je spel (dat kreeg ik tenminste als antwoord)

  1. Dank je Ray, ik heb al met 3 verschillende browsers geprobeerd firefox, google chrome, internet explorer. Bij alledrie krijg ik telkens de melding dat de site er te lang overdoet om te laden …

 15. Hij staat wel op origin maar hij staat niet bij mijn games ;)Ik vond het ook onlogisch en heb nog niet kunnen spelen om te kijken of ik nu inderdaad het pakket heb. Ik kreeg in ieder geval als antwoord dat je de game zelf niet bij mijn games zult zien staan maar je hem wel hebt als download :3

 16. Ik heb hem nu bij mijn games staan, gelukkig. Je moet 72 uur wachten voor ie in Mijn Games verschijnt, dan kan je het downloaden en installeren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *