De Sims 3 Store: traktatiedozen

Doos

De Sims 3 Store traktatiedozen hebben de terugkeer naar de Store gevonden. Wij hebben de kleine stukjes met informatie over deze traktatiedozen geciteerd. Wil je meer informatie of een kijkje nemen ga dan naar The Sims 3 Store.

Verras je Sims – en jezelf – met een traktatiedoos! Je kunt nu tijdelijk een traktatiedoos* kopen met voorwerpen uit de Store die je nog niet hebt. Bovendien kun je ook nog eens bonusmateriaal krijgen dat kan bestaan uit een voorwerp, een set of zelfs een hele wereld! Het aantal voorwerpen dat je krijgt, verschilt per doos, maar ze zijn altijd meer waard dan het aankoopbedrag. Kortom, deze aanbieding mag je niet laten liggen!

Wat voor soort voorwerpen kan ik met deze doos krijgen?
Richt de huizen van je Sims opnieuw in met nieuwe meubels, decoraties en nog veel meer. Elke doos bevat verschillende voorwerpen uit de categorie Kopen in De Sims 3 Store. De voorwerpen kunnen afkomstig zijn uit de subcategorie ‘Decoraties’ of een van de andere subcategorieën onder Kopen.

Verbeter het uiterlijk van je Sim met een prachtig nieuw kapsel of een trendy outfit. Elke doos bevat verschillende kapsels en/of kleren. Je kunt voorwerpen voor zowel mannen als vrouwen ontvangen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *