Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Prima Guide

DeSims4PrimaGuide
Afgelopen jaar maakte Prima Guides bekend dat zij gingen stoppen met Prima Guides maken op papier voor De Sims 3, deze week verscheen er een Hardcover(Standaard editie) en een paperback cover (Collectors Editie) voor De Sims 4. Tot nu toe zijn de Prima Guides alleen nog te pre-orderen op Amazon.  De Prima Guide is ook al verschenen op Bol.com maar is jammer genoeg nog niet te bestellen, wanneer deze te bestellen is zullen wij deze link ook gelijk even delen met jullie!

Een gedachte over “De Sims 4 Prima Guide”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>