De Sims 4 release date wordt bekend gemaakt in juni?

De Sims 4

Simsfans.de vermeld dat er nieuwe informatie en waarschijnlijk de release datum van De Sims 4 zal verschijnen op de E3 dit jaar. Dit zou kunnen betekenen dat wij nog moeten wachten tot juni voor nieuwe informatie! Dat is echt nog wel een hele lange tijd! Hopelijk komt er voor die tijd nog wat meer naar buiten. Hopelijk is het waar en wordt er meer bekend (snel) en kunnen wij echt gaan sparen voor het nieuwe spel.

Hebben jullie ondanks de weinig informatie over De Sims 4, nog wel zin in De Sims 4?

Bron: Simsfans.de

7 reacties

  1. Ik hoop echt dat er meet informatie komt.. want we weten bijna niets over de stad en zo alleen over CAS.. en ja ik heb er nog heel veel zin in de sims 4!

  2. We weten nieteens veel over de CAS, ik bedoel hoe kunnen we hun loopje beinvloeden? drag and drop? of soort van traits net zoals bij sims 3?

  3. En we weten dat de emoties een grote rol spelen. Ik weet nog dat sims3 ruim een half jaar voor de release al met informatie en plaatjes kwam over de gameplay en de open buurt (sv). Vind dit echt heel laat zeg. Moet ook maar kijken of september idd de release maand wordt. Denk nu toch echt oktober.

  4. ik vind het best wel flauw want ze zeiden 2014 ja, maar het is bijna 2015 dan.. ik wil echt veel meer weten over de buurt enzo. dat vind ik eigenlijk nog het belangrijkste!

  5. Eerst was het in het voorjaar(dus normaal gezien hadden sommige mensen het nu al)nu is het het najaar, maar als we zo weinig informatie krijgen betekend het dat er nog veel aangewerkt moet worden en kan het waarschijnlijk wel eens 2015 worden!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *