Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Bouwmodus video

15 gedachtes over “De Sims 4: Bouwmodus video”

  1. Arne Milissen

    Omg het fragment met het goedkope huis, daar zie je op de achtergrond hoge gebouwen, de wereld gaat nog groter zijn denk ik!! En al drek met hoge gebouwen en gewoon dorpjes, ik wil die wereld zien!!!!!

  2. soeduk

    Het zwembad zat al in de allereerst Simsgame.. Dus ik ga er van uit dat dat ook in deze zit.. Ik heb in ieder geval al een Collectors Editie besteld!!!! Ik kan niet meer wachten om ermee aan de slag te gaan!! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>