15 reacties

 1. De tram rijd hopen dat de sims mee
  Kunnen en ik zie ook auto’s op dubbele wegen gaaf soort van simcity maar dan sim style

 2. Omg het fragment met het goedkope huis, daar zie je op de achtergrond hoge gebouwen, de wereld gaat nog groter zijn denk ik!! En al drek met hoge gebouwen en gewoon dorpjes, ik wil die wereld zien!!!!!

 3. leuk! en op het allerlaatste staat cora toch tegen zo’n blok aan te slaan? ik denk dat de kabouters weer terug komen 🙂
  en die tram geweldig als je erin kan!

 4. Het zwembad zat al in de allereerst Simsgame.. Dus ik ga er van uit dat dat ook in deze zit.. Ik heb in ieder geval al een Collectors Editie besteld!!!! Ik kan niet meer wachten om ermee aan de slag te gaan!! 😀

  1. Wel, je kan zo de interface zien en momenteel zijn zwembaden en kelders er nog niet in. Kan nog veranderen (hopelijk!). 😛

 5. Ik wil dit hebben!!!!!!!!!!!!!
  Haha! Lijkt me echt een supergame, maar idd er moeten wel zwembaden in zitten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *