Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 in de Steam Summer Sale (50% korting!)

Schermafbeelding 2014-06-20 om 18.56.44
Het is weer eens zover, de jaarlijkse Steam Summer sale is gisteren van start gegaan. Alle top titels hebben korting en ook De Sims 3 heeft korting. Niet alleen het basisspel maar ook de uitbreidingen en accessoires pakketten, en ze hebben allemaal 50% korting! Dus mocht je nog geen delen hebben van TS3 koop ze dan nu. Let op: Als je een uitbreiding koopt op Steam moet je ook het basisspel hebben gekocht bij steam. Anders werken de uitbreidingen niet.  Naast De Sims 3 zijn er ook nog andere games afgeprijsd.

| Steam Summer Sale: De Sims 3 | 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>